02 Martie 21

Argentina a legalizat CRIMA! Oamenii aduc urale morții ...

   Mărturisesc faptul că am citit informațiile cu privire la acest subiect cu profundă tristețe. Tristețea este și mai mare decât își poate imagina cineva pentru că soția mai are câteva zile să nască un prunc, o adevărată minune pe care îl va chema David. În decursul sarcinii, soția a mers la absolut toate ecografiile și morfologiile recomandate de medic, am văzut cum crește omul în burtica celei lângă care îmi voi trăi toate zilele vieții.
   La început am văzut cum, întradevăr, după ziua 16 de sarcină inimioara omulețului din burtică bate a VIAȚĂ, atât de repede și tare încât pe loc nu are cum să nu-ți mângâie lacrima colțul ochiului ... am văzut cum a crescut, am primit o poză cu o postură de-a minunii în care stă într-o poziție cu mâinile și capul ca și cum s-ar ruga....oare se ruga acest îngeraș pentru toții copii uciși prin „avort” de criminalii de prunci? Irod cel mare, de acum 2000 de ani, ucigătorul de 14 000 de prunci trăiește și astăzi...în mulți dintre aceia care decid să omoare viață nevinovată sălășluită în burtică de „mamă”, mamă devenită ucigătoare de copil. Nu copilul este de vină pentru că există, crește, se mișcă în burtica voastră dragi femei....ci noi cei maturi, pentru că de multe ori suntem prea înguști ca să primim, simțim, trăim o minune ca aceasta ... 

   „Argentina a legalizat avortul, printr-un vot istoric în Parlament. Legea are nevoie doar de promulgare de către președinte, dar este doar o formalitate, pentru că șeful statului este unul dintre susținătorii actului normativ.
   Din momentul promulgării, în Argentina avortul va fi legal până în săptămâna a 14-a. În prezent, în Argentina, este permis avortul numai atunci când o sarcină rezultă din viol sau pune în pericol viața sau sănătatea femeii. În toate celelalte situații, este ilegal și se pedepsește cu până la 15 ani de închisoare, scrie CNN.
   Votul a fost primit cu urale și cu lacrimi de bucurie de mulțimile de activiști susținători au proiectului, adunați în fața Parlamentului.” - informează digi24.ro 

P.S. Tot se aude din partea activistelor pro-avort că vor să decidă singure pentru corpul lor, sunt 100% de acord....dar nu să decidă să fie omorâtă o altă persoană nevinovată ... cu ce e de vină copilul sălășluit normal, firesc în burta femeii? Vina este 100% a femeii și bărbatului că în anul 2020, mâine 2021 nu au dat peste informația că dacă un bărbat și o femeie se unesc trupește ... este foarte posibil, indiferent de perioada lunii, să se sălășluiască un copil, un om în burtică de mamă. 
 
Foto credit: alephnews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe