28 Noiembrie 21

„Ar trebui ca Ministerul Sănătății să fie anchetat pentru propagare de fake-news?”

"Pot face rapelul cu alt vaccin decât cel utilizat la prima doză? NU!"
Poza e de pe facebook-ul oficial al Ministerului Sănătăţii de pe 12 aprilie.
Astăzi am fost inundați cu știrea că Agenţia Europeană a Medicamentului recomandă un vaccin diferit la doza a treia "Doza a treia a vaccinului anti-COVID este mai eficientă dacă e făcută cu un alt ser decât cel folosit la schema inițială de vaccinare".
E adevărat, în aprilie se spunea că a început un stiudiu care va necesita 13 luni pentru a determina dacă se poate face totuși rapelul cu alt vaccin. Eeeh, între timp au trecut doar 6 luni și de atunci nu mai vorbim de rapel pentru că deja e vorba de doza 3.
Înțelegeți? Acum deja nu mai trebuie să facem un vaccin, ci două. Și nu numai, facem două diferite.
Domnule Klaus Iohannis, dumneavoastră nu v-ați contrazis niciodată în declarații, cum vedeți treaba asta? Nu e prima oară când vedem astfel de neconcordanțe.
Și acum mă gândesc, nu ar trebui ca Ministerul Sănătății să fie anchetat pentru propagare de fake-news? Că noi ne informăm din surse oficiale, ascultăm de autorități, dar nu știm ce să mai credem.
Iar apoi dacă spun unii că vaccinurile sunt experimentale spuneți că sunt nebuni.
PS: Domnule Iohannis, îmi cer scuze, uitasem să mai adaug, "în ultimele 24 de ore". / text: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei, Facebook.

Citește și: A trecut la cele veșnice cu TREI VACCINURI ANTI-COVID ... episcopul Gurie, episcop al Devei. Presa sistemului l-a prezentat ca NEVACCINAT.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe