27 Noiembrie 22

APARA Copiii Romaniei!

    Va prezentam o campanie pentru apararea copiilor Romaniei!

    "Campania nationala APĂRĂ Copiii României ! isi propune pentru 2019 protejarea tuturor copiilor Romaniei impotriva ideologiei de gen. Ideologizarea vizeaza un grup extrem de vulnerabil - copiii - mizandu-se pe inocenta lor si pe increderea pe care noi parintii o avem in societatea romaneasca si instrumentele ei educationale.

    Din pacate, in ultimul timp, se constata o intruziune a ideologiei de gen prin toate mijloacele media, promovata la ore de maxima audienta, prin emisiuni, filme, muzica, teatru, conferinte, dezbateri, iar ce este MULT MULT MAI GRAV, DIRECT PRIN INVATAMANTUL DE STAT ROMANESC.

    Campania atentioneaza in primul rand parintii asupra acestor metode de indoctrinare care SE FAC PE ASCUNS, FARA A SE CERE ACORDUL PARINTILOR, prin carti, manuale, auxiliare si optionale, dar si prin agresarea directa a copiilor in cadrul discutiilor favorabile ideologiei de gen in mediul scolar.

    Va invitam pe fiecare dintre dvs sa vegheati responsabil la inocenta copiilor vostri si ai intregii tari! Va rugam sa ne semnalati si sa ne trimiteti spre publicare astfel de aspecte intalnite in viata de zi cu zi, reamintindu-va ca art.29 (6) din Constitutie va garanteaza dreptul la educatia copiilor dvs in conformitate cu propriile conceptii de viata si valori morale.

    Va prezentam o mostra aparuta in cartea calendar "Sunt imbatabil - 365 - De ce?" , pentru varsta 7-10 ani, aparuta la editura Didactica Publishing House pe care va invitam sa o boicotati sistematic, in ideea ca o editura care deja a publicat o astfel de informatie are un alt standard educational de valori si poate oricand sa publice aceleasi idei si in alte carti pe care parintii neinformati sa le ofere cu cele mai bune intentii copiilor lor."

Sustine si tu campania aceasta de constientizare intrand pe "APĂRĂ Copiii României !"

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe