22 Octombrie 20

ANUNȚ: Sfânta Liturghie se va face de mâine în interiorul Bisericii

   După luni de zile în care batjocura celor care conduc țara a atins penibilul, sau chiar l-a depășit....la insistențele Bisericii, adică a credincioșilor și a clerului în frunte cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, guvernul a cedat presiunilor, astfel Sfânta Liturghie se va ține în interiorul Bisericii.
   „În plus faţă de decizia de vineri, am luat decizia de a permite oficierea de slujbe şi în interiorul bisericilor. Aici aş vrea să fac o precizare. Noi nu am închis bisericile. Bisericile au fost deschise în această perioadă. Singurul lucru care nu s-a permis a fost oficiere slujbelor”, a declarat Ludovic Orban la începutul ședinței de Guvern. Orban prin această declarație încercând, ca toți politicienii din ultimii 30 de ani, să se justifice, să întoarcă totul pentru el și gașca lor, că vezi Doamne....el și compania nu au făcut altceva decât să ne protejeze, pe bune?? Nu știu la cine mai ține o astfel de manipulare, dar la mine sigur nu ... Atâta timp cât TOT a fost deschis în afara de Biserică, și nici nu aveau de gând să o facă dacă credincioșii nu reacționau (foarte târziu) cu adevevărat, mai ales în mediul online, acești oameni, precum Orban, încearcă ei să ne explice cum e cu Coronavirus și cât de prost stăm cu situația pandemică....vă spun eu cu ce stăm prost, cu bunul simț, cu sinceritatea....lipsește cu desăvârșire la politicieni.
   „​În cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență, am adoptat în unanimitate următoarea hotărâre: Art 1. Se propune prelungirea stării de alertă pe tot teritoriul țării pentru 30 de zile, începând cu data de 17.06 2020; Art. 2 Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de SARS-CoV-2 necesare a fi adoptate începând cu data de 17.06 2020, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în Anexa care face parte integrantă din prezent hotărâre; Art. 3 Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor sistemului național de management al situației de urgență pentru punere în aplicare, prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora", a precizat Ludovic Orban. Ceea ce se poate adăuga aici e faptul că „prelungirea stării de alertă nu beneficiază însă și de sprijinul majorității din Parlament unde PSD, ALDE și Pro România nu sunt de acord cu prelungirea ei pentru 30 de zile,” conform romania.europalibera.org .
   Pe site-ul mai sus menționat, se prezintă și declarația lui Orban care spune că „​a fost o adevărată campanie împotriva noastră că dăm drumul la păcănele. Jocurile de noroc înseamnă și loteria, casele de pariuri, altele care se desfășoară în baza legii. Ce nu înțeleg cei care ne critică doar ca să se afle în treabă este că măsurile pe care le-am luat au avut la bază analizele de riscuri epidemiologice". Deci cum, la păcănele, la jocurile de noroc, la casele de pariuri nu ne îmbolnăvim, dar din lingurița de la Sfânta Împărtășanie și din Biserica luăm Covid-19 „updatat”, sau cum? Tupeul acestor militanți contra Bisericii este de necrezut... Premierul Orban spune ca AM AVUT VOIE ÎN BISERICĂ, dar adevărul este că la întâlnirea cu Hristos, în comuniunea Bisericii, la Sfânta Liturghie în interiorul Bisericii NU am avut voie...despre asta este vorba. La un moment dat până și Sfânta Împărtășanie au încercat să ne-o condiționeze!
   În ceea ce privește participarea la Sfânta Liturghie, batjocura cumva CONTINUĂ, iată declarația lui Orban care ne privește pe toți: „Noi nu am închis bisericile în nicio perioadă, s-au permis evenimente cu număr redus. (…) Va fi un număr restrâns de credincioși permis în interior, deci slujbele se vor ține și în interior, și în exterior. Va fi regula de distanțare socială, regula de purtare a măștii în interior, dezinfecție", a subliniat premierul. - romania.europalibera.org

   De astăzi veniți la Biserică, arătații acestor dușmani ai lui Hristos că suntem uniți și mulți!

Recomandare: Reacția Patriarhiei BOR: „Revenirea grabnică la oficierea slujbelor religioase și în interior este deplin justificată”

 
Foto credit: Basilica.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe