27 Iunie 22

Antonie (Frank) Atwood o să fie omorât în 2 zile …după 35 de ani de pușcărie! Ce spune el însuși?

Astăzi când homosexualii, promovați de societatea vestică, mărșăluiesc ilegal într-o țară ortodoxă, un ortodox mai are 3 zile de trăit, urmând să fie executat ilegal de societatea vestică pentru o crimă pe care nu a comis-o!

Antonie (Frank) Atwood a fost condamnat la moarte în urmă cu 35 de ani pentru o crimă pe care nu a comis-o. Acum, în 3 zile (miercuri, 8 iunie 2022) o să fie executat.

Scrisoarea personală a lui Antonie către p. Teologos cu 4 zile înainte de a fi omorât

Scurte date biografice

Antonie (Frank) Atwood s-a născut în Los Angeles în 1956. După o carieră promițătoare la școală și în sport, în academia militară pe care a urmat-o a fost răpit și molestat sexual.

Acest eveniment a avut consecințe devastatoare pentru tânărul Frank care a devenit un urmărit de poliție și un cunoscut al lumii interlope.

În 1984 a fost prins, acuzat fiind de răpirea și uciderea unei fetițe de numai 8 ani – Vicki Lynne Hoskinson – fapte pe care Antonie nu le-a făcut, după cum dovedește cu dovezi clare în cartea sa „Injustice for All” („Injustiție pentru toți”) – aluzie la celebrul album Metallica „…And Justice for All” („Justiție pentru toți”). Cu toate acestea, în 1987 a fost condamnat la moarte.

Articolul complet poate fi citit pe: chilieathonita.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe