30 Noiembrie 21

„Antivacciniştii sunt mult mai citiţi decât cred autorităţile”

    Intervenind de la Sinaia, la emisiunea lui Marius Tucă, de la Alephnews, a venit vorba despre vaccinaţi şi nevaccinaţi şi s-a încercat să se răspundă la întrebarea: "De ce nu se vaccinează mulţi români?"
    E o întrebare care a pornit de la un sondaj comentat de Marius Tucă la televizor.
   Eu am avut următorul punct de vedere.  În România cei care nu se vaccinează sunt mulţi. În interiorul lor există un număr considerabil de români  care nu se vaccinează nici dacă sunt duşi în fața plutonului de execiţie!
    Ei sunt unii antivaccinişti în general,  alţii sunt împotriva acestui vaccin.   Dacă facem o anchetă vom vedea că în convingerea lor, în înrăirea lor antivaccin au intrat mai mulţi factori, o analiză care nu se face în România.  Un factor îl contituie credinţa celor care luptă. Că sunt aceste categorii care nu se vaccinează,  sunt în acelaşi timp şi luptă împotriva vacciniştilor.
    Deci intră credinţa ca o antipatie, o rebeliune față de ordinea constituită.  Deci deoarece vaccinul este promovat mondial, atunci lupta împotriva vaccinului este o expresie clara a luptei împotriva statului constituit, împotriva multinaţionalelor, împotriva să spunem aşa a lumii nedrepte.
   E foarte intetesant, deci nu e vorba de o atitudine din punct de vedere medical, e vorba de o atitudine din punct de vedere politic, social politic.
    Aşa cum revoluţionarii urau ordinea manarhiei absolute, şi au şi dărâmat Bastiglia, în cazul de faţă avem dea face cu oameni care urăsc ordinea constituită,  urăsc oficialii, şi luptă,  şi în această luptă îşi găseşte expresia în lupta împotriva vaccinului tocmai pentru că vaccinul este promovat în exclusivitate de oficiali! De presa oficială, de politicieni oficiali, de demnitari de guvern, de companii, de multinaţionale.
    A doua categorie de antivaccinişti e reprezentată de oameni destul de citiţi! Şi o să spunem cum adică?! În imaginea publică în campaniile duse de putere , de oficiali şi de liderii de opinie oficiali şi plătiţi sigur pentru a fi provaccinişti, provaccin, se spune că: "cei care nu sunt deacord cu vaccinul sau au îndoieli în legătura cu vaccinul, nu sunt oameni citiţi, sunt ANALFABEŢI!
   NU-I ADEVĂRAT!
    Cu cât te interesezi mai mult de acest vaccin, de efectele sale, cu atâta eşti tot mai convins că nu-i bine! De cine? Păi chiar de cei care îl promovează.
   Am avut o aducere a vaccinului în România vă amintesc în decembrie 2020 de parcă venii... intra-se Iisus Hristos în Ierusalim! Mai ţineţi minte? Şi acest vaccin a fost prezentat ca o soluţie miraculoasă, nu ca un medicament. Gata, vine vaccinul se termină pandemia! Uite a venit vaccinul din decembrie 2020 şi a trecut un an şi nici vorbă de terminarea pandemiei.
    I-am zis lui Marius Tucă aşa a fost când au venit comuniştii la putere.
    Când au venit la putere nu au spus facem şi noi un regim un pic mai bun decât celălat. Nuuu. Regimul, socialismul era raiul pe pământ!
   Şi atunci sigur că propaganda asta a raiului pe pământ s-a izbit de realităţi. Nici un partit, nici o doctrină,  nici măcar religia nu poate să aducă raiul pe pământ că pământul e pământ şi raiul e rai!
Şi atunci sigur că oamenii au început să nu mai creadă.  Şi cum adică e raiul pe pământ şi nu gasim mănuşi?, măsline?!, sau brânză?!
   Drumurile nu sunt la fel de asfaltate ca-n rai! Aşa a fost şi cu vaccinul.  Dacă se spunea ce se spune acum că: "micşorează posibilitatea să te îmbolnăveşti, dar nu este o soluţie miraculoasă "!   
   Ba te poţi îmbolnăvi, ba poţi chiar muri, dacă ai făcut vaccinul. Aşa se explică de ce campaniile antivaccinişti se speculează, nu? În mod normal,  adică imediat zice împotriva oficialilor care spun că vaccinul rezolvă toate, vine o ştire că cutare a murit deşi s-a vaccinat!
    Bun, asta a fost a doua cauză.  A treia vine tot în legătură cu cititul, şi este că orice om care vrea să înţeleagă ceva despre pandemia asta, deci orice om deştept! Că cei care pun la îndoială vaccinurile nu sunt OAMENI PROŞTI! Eu nu pun la îndoială,  adică eu la mine e vaccinul e cum am luat carnetul de partit şi carnetul auto. Ştiu că nu pot merge,  nu mă pot mişca fără ăla, fără certificat, l-am pus pe telefon , am terminat, gata.
    Am făcut trei, nu-i nici o problemă,  dar n-am zis nicăieri vaccinaţi-vă sau nu vă vaccinaţi, e treaba mea.
   Dar nu pot să nu analizez faptul că mulţi, dacă eu aş încerca să înţeleg cei pandemia?, cred că m-aş prosti la cap.
    Pentru că nu înţelegi. Dacă vreţi facem un searial întreg. Lucruri care s-au spus de către mari medici, de companii, de către guvern, de către mari lideri, oooo, preşedinţi americani care s-au dovedit ştiri false.
   Mai ţineţi minte unde-i mă "izoleta?, mai ţineţi minte? Era atât de periculos încât erau în izolete. Iată că acum au dispărut.  Iar după asta ni s-a zis să purtăm mască,  acum masca nu e bună vi trebuie să ne vaccinăm! Şi acum rezultă că trebuie să te şi vaccinezi şi trebuie să îţi pui şi mască şi eventual să-ţi pui şi CASCĂ!
    Deci mie greu de înţeles că o omenire care trimite elicoptere pe planeta Marte, şi o omenire care a început să facă excursii în cosmos contracost fireşte, nu a lămurit nici până acum de unde provine virusul?!
    Atâta lucru, mă nu ştiu,  trimete-am FBI, SAI, bă de unde, dăl în colo! Bă am înţeles, dar... Să nu descoperi structura lui, de unde provine? Şi atuncea sigur prin faptul că se recunoaşte că s-a eşuat în cercetarea de unde provine, în mod sigur avem anumite îndoieli. Deci şi dreptul şi îndoiala faţă de vaccin este salutarea, pentru că o caracteristică esenţială a omului care îl deosebeşte de capră, de oaie, chiar de pisică, deşi pisica e prudentă, este ÎNDOIALA!
   Aşa ne-a făcut pe noi DUMNEZEU să ne îndoim. Şi asta a făcut ca specia umană să supravieţuiască. NE ÎNDOIM!
  
(Maiestrul Ioan Cristoiu)

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe