28 Noiembrie 20

Anchetă din partea poliției cu privire la tratamentul primit de părintele Ghelasie Țepeș înainte de trecerea lui la cele veșnice

   „Pe 6 noiembrie, părintele Ghelasie (foto) a fost transferat la Terapie Intensivă, primul test Covid-19 ieșind pozitiv.” - conform stirileprotv.ro

   Părintelui Ghelasie Țepeș i-a fost administrat tratament pentru noul Coronavirus, Covid-19, cu toate că rezultatul ultimului test al părintelui, venit în ziua decesului, a ieșit negativ. 

   Medicii care l-au tratat pe părintele Ghelasie Țepeș sunt anchetați și ar putea fi acuzați de malxpraxis, pentru că i-au administrat starețului medicamente puternice împotriva Covid-19, deși testul PCR ieșise negativ, informează știripesurse.ro .

   Părintele Ghelasie a murit în noaptea de 15 noiembrie, la spitalul din Târgu Mureș, cauza decesului fiind considerată infectarea cu Covid-19.

   „Uitaţi-vă dumneavoastra că din boala asta au făcut ca o religie. Vor să vă închidă, să nu vă mai lase să vă spovediţi, să nu va mai împărtăşiţi, că acolo e boala, la potir, auzi! Greşit! După toate greutăţile noastre, nu vedeţi că vor să vă închidă sărbătorile?” - declarase părintele la hramul Mănăstirii Sfântul Dimitrie din Sighişoara, unde era și stareț.

Notă site: Înțelegem durerea credincioșilor, și mai ales a familiei părintelui, dar trebuie să fim cât mai lucizi în a arunca acuzații sau cuvinte urâte în dreapta și-n stânga contra cadrelor medicale, cu privire la trecerea la cele veșnice a dragului nostru părinte și duhovnic...
Se cunoaște faptul că acest virus este atipic, este „ciudat” în manifestare, cu schimbări bruște de stare, de aici și complicațiile celor cu comorbilități ... fiți cu pace, înmulțiți rugăciunea și îmbrățișați-l duhovnicește pe părintele în rugăciune. Lăsați poliția să-și facă treaba.

Slăvit să fie Domnul!

 
Foto credit: activenews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe