24 Ianuarie 21

Andrei Caramitru - delir și atacuri iraționale la adresa Bisericii.

   Considerat a fi unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai stângii radicale din România, Andrei Caramitru lansează atacuri deosebit de jignitoare și foarte grave la adresa Bisericii majoritare, care țin chiar de Securitatea Statului, Biserica fiind  ,,pericol pentru România" (deci Statul trebuie să facă orice să oprească acest ,,pericol" extrem de grav! ). Asemenea unor postări din luna aprilie a.c, când Biserica Ortodoxă Română era comparată cu organizația islamică a wahabiților,  fiind numită "sectă nebună", "sectă demonică", iar ortodoxia, adică identitatea religioasă a majorității poporului român, este numită "coșmar rusofon criminal", de data aceasta prin vocea lui Andrei Caramitru este preluată propaganda murdară anticreștină care încearcă să scoată Biserica vinovată pentru cât mai multe rele care se întâmplă în țara noastră. Fără nicio considerație și bun simț pentru credința identitară a majorității, Andrei Caramitru reia atacurile mizerabile asupra Bisericii pe care o numește ,,sectă extremistă", ,,pericol pentru România". Cauza? Pentru că Biserica are ,,principala vină" că a câștigat partidul AUR. Nu cunoaștem în ce măsură s-a implicat Biserica în alegerile din 6 decembrie (biserica sub nicio formă nu are ce căuta în dezbaterile politice), dar este cert faptul că 10% dintre români care au votat AUR se regăsesc în mesajul lor, că vor schimbări și că s-au săturat de partidele din ultimii 30 de ani, de corupție, traseism, oameni incompetenți prin ministere, boicotarea Referendumului pentru Familie și multe alte cauze. Deci nemulțumirea profundă a oamenilor i-a făcut să voteze AUR, nu Biserica. 
   Mai mult decât atât, Andrei Caramitru aduce acuze și mai grave spunând că Biserica este o ,,organizație ticăloasă" care vrea ,,să scoată România din UE și NATO " (prin intermediul partidului AUR), din cauza ei ,,vor muri mulți de virus", Biserica ,,vrea restrângerea libertăților", înființarea unui ,,califat medieval brutal" care ,,să ne terorizeze"! Așadar în opinia lui Andrei Caramitru, Biserica este ,,răul ce mai mare" pentru țară, care reprezintă un pericol extrem de mare, extremist și trebuie luate măsuri ,,chiar acum"! Pentru oricare dintre noi, orice pericol trebuie îndepărtat cât mai urgent. În poziționarea fanatic, nerealistă și plină de venin a lui Caramitru, Biserica trebuie să dispară urgent, deoarece este un pericol extrem de mare pentru securitatea Statului!! 
   Observați că aceste acuzații sunt cât se poate de  jignitoare și ar trebui reclamate urgent la CNCD - deoarece depășesc cu mult granița unei libere exprimări, deoarece se vede dorința clară și intenționată de a răni. Așa cum spunea profesorul Adrian Papahagi, iată că acum o altă comunitate, nu etnică, ci religioasă de această dată, este jignită explicit. Cu alte cuvinte, majoritatea românilor sunt considerați aderenți ai unei secte demonice, nebune și criminale. Nu este vorba despre o glumă, ci despre o insultă gravă, directă și repetată, formulată cu intenția clară de a răni și de a instiga la ură împotriva creștinilor ortodocși. Tot același profesor îl consideră pe Andrei Caramitru un ,,caz patologic", iar ,,dezechilibrul său mental deja se manifestă la nivelul punctuație". 
   A jigni fără nicio considerație în credință identitară majoritară a semenilor tăi, a proiecta în spațiul public acuze deosebit de grave (un fel de ,,Apocalipsă" politică), a jigni grosolan și nesimțit pe toți preoții și ierarhii - fără a le cunoaște activitatea lor reală și a spune că Biserica este un pericol extrem de mare și alte acuze nefondate, este un semn clar de răutate, rea intenție, nivel intelectual josnic, dezechilibru mental, patologie chiar.
   Si gândiți-vă că urmăritorii și fanii lui Caramitru au aprobat aceste scenarii grotești și penebile, peste 4000 de persoane apreciind postarea, deci o socotesc ,,calitativă" și bineînțeles, sunt de acord cu ,,soluțiile" oferite de dânsul!
 
Text: Pagina Gândesc, sunt român - Facebook / Captură foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe