03 Octombrie 22

Anca Radu: CRIMINALII CU GLEZNELE LA VEDERE

Dacă tinerii au ajuns să se arunce de pe blocuri pentru că nu mai suportă răutatea celor din jur, cum a fost cazul de ieri al fetei din Cluj (18 ani, fiică de preot), înseamnă că într-adevăr e capăt de linie — în fond, în mesajul lăsat fata se referea la anturajul ei, la tineri de vârstă comparabilă, capabili de atâta răutate încât să o dezechilibreze până la un asemenea gest.
Vă amintiți cum erați la 18 ani? Cui, Doamne, i-ar fi trecut prin cap la o astfel de vârstă să se sinucidă?! Iată că acești copii pe trotinetă sunt în stare să-și facă viața de netrăit unii altora.
Aceste extreme nu vin de nicăieri. Îi vezi de mici, din grădiniță, din clasa pregătitoare cu câtă violență, cu câtă ură sinceră se lovesc și se umilesc reciproc.
Cei care sunteți cadre didactice știți foarte bine care este replica părinților dacă îndrăznești să tragi semnalul de alarmă: “Sunt copilași.”
Da, dar sunt criminali în devenire.

Autor: Anca Radu. / Foto ilustrativă: pixabay.com

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe