03 Octombrie 22

„Am văzut cum erau în extaz tinerii și cum divinizau orice afon analfabet, dar personajul din imagine, câți dintre voi îl recunoașteți?”

„Am tot văzut zilele trecute pe tik tok (am și eu tik tok), o mulțime de filmulețe de la vestitul Untold, acolo unde s-a adunat timp de câteva zile toată generația nouă, tot “viitorul țării”, marea majoritate erau tineri sub 30 de ani.
În fine, ideea e că am văzut cum erau în extaz și cum divinizau orice afon analfabet care urca pe scenă, la fel și la Bitch Please, idolii și modelele adolescenților de astăzi gen: Gheboasă, MGK, YNY Sebi, ABI talent și mulți alți “neauziti”.
La fiecare afon urcat pe scena cu microfonul oprit, toată lumea știa orice vers la orice melodie, aici a ajuns cultura în ziua de azi, pe ăștia îi numiți artiști, dar personajul din imagine, câti dintre voi îl recunoașteți?” - a scris pe un site social un amic de-al meu, Andrei Șperlea.

Nu vă imaginați că amicul meu are 50 de ani, are nu mai mult de 30 de ani, dar spre deosebire de mulți dintre „roboțeii” aplaudaci de la Untold, mai și gândește.
Da, majoritatea românilor (căci despre ei este vorba acum), nu doar a tinerilor, nu cunosc diferența dintre muzica clasică și muzica populară, ce să mai vorbim despre alt segment de cultură...
Trăim zilele în care mass-media „educă” la TV și pe internet, și când spun „educă” mă refer la faptul că îndobitocește. Orice emisiune care poate fi creată rapid și poate scoate bani mulți, este pusă pe „roți”! Că îndobitocește, că îndeamnă la desfrâu, că aduce blasfemie lui Dumnezeu, că la emisiune se aud „din 10 cuvinte, 15 înjurături”, nu mai contează...proștii privesc, iar „deștepții” se îmbogățesc! CNA? ZERO!

Ne vor proști, dacă se poate puțini și proști!

„Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim prosti. Ne cheamă să fim buni, blânzi şi cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi” - Pr. Nicolae Steinhardt

P.S. A, era să uit ... pentru cei care nu știu, să le spun și lor, cel din imagine este Gheorghe Dinică ...

Sursă foto: Facebook.com

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe