24 Octombrie 20

Am înțeles, sunt mult mai mulți „creștini” pe internet decât la Sfânta Liturghie!

   Acum câteva săptămâni când statul încă interzicea credincioșilor să meargă la Sfânta Liturghie, armate de creștini cereau deschiderea Bisericilor și anularea interdicției venite dinspre stat către cetățenii CREȘTINI de a nu se mai duce la Biserica.
   Astăzi ne-am liniștit, ne-am separat, „s-a separat grâul de neghină”, ne-am îndepărtat și mai mult de Sfânta Sfintelor, de întâlnirea cu frații de credință la Sfânta Liturghie, am rămas creștini ortodocși doar pe Facebook, dar Facebook-ul, internetul nu vă spovedește dragilor, nu împărtășește cu Sfintele Taine, nu vă umple de dulceața rugăciunii în comun de la Sfânta Liturghie.
   Este bine și cu mărturisirea credinței pe internet, dar dacă mărturisim DOAR pe internet, iar la Sfânta Liturghie nu ajungem, de milostenie uităm, de rugăciunea de dimineață, de seară am uitat deja...totul este în zadar, este o fățărnicie care îl răstignește pe Hristos zilnic în inima noastra. Așa sufletul nostru nu se mai hranește cu hrana vieții veșnice care este Hristos, ci cu picături pale de lumină (culese din ochi de pe internet), ori lumina aceasta la un moment dat apune din cauza pacatelor, știți de ce? Pentru ca internetul nu vă dăruiește spovedanie și împărtășirea cu Trupul și Sângele Mântuitorului ...

Îndrăzniți, Hristos a înviat!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe