27 Mai 22

Am convingerea că autoritățile ucrainene trebuie să facă de urgență acest lucru ...

„Masacrul de la Bucha, soldat cu sute de victime, constituie una dintre cele mai grave crime împotriva umanității din perioada postbelică. Cu atât mai mult, orice controversă în jurul său trebuie elucidată. Ucraina acuză trupele rusești pentru uciderea sălbatică a patru sute zece civili. Rusia, în schimb, acuză radicalii ucraineni de „provocări atroce” și solicită o întrunire de urgență a Consiliului de Securitate pe această temă. Pe rețelele de socializare circulă variante diferite cu privire la existența victimelor, unele terifiate, altele  suspicioase
O situație similară a existat în 1988 când, după masacrele din Sumgait (1988) și Baku (1990)  cărora le-au căzut victime armeni de toate vârstele, Azerbaidjan a negat totul. De fiecare dată, pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare, familiile armene îndoliate au publicat numele și fotografiile celor uciși și, acolo unde a fost posibil, certificatul de deces cu motivul morții.
Nu am găsit nicăieri, pe internet, numele niciuneia dintre sutele de victime ale masacrului din Bucha (s-ar putea să fie vina mea). Internetul abundă de fotografii, dar omite identitățile victimelor. Am convingerea că autoritățile ucrainene trebuie să facă de urgență acest lucru, să publice numele, fotografiile și certificatele de deces ale celor decedați ori identitatea celor dispăruți. În acest fel, tragismul acestui eveniment va fi conștientizat de o lume întreagă și va fi mai lesne ca vinovații să fie trași la răspundere, cu atât mai mult cu cât crimele împotriva umanității sunt imprescriptibile.” - a scris Varujan Vosganian pe un site social.

Oare mai există „autorități” în Ucraina? Se poate afla cu adevărat adevărul despre presupusul masacru?

P.S. Apropo de masacre, știți că civilii au primit „liber” la înarmare de la Zelenski pentru a lupta contra soldaților ruși? Întreb și eu!

Citește și: Regia de la Bucha, un nou fals al Kievului, pentru instigarea occidentului!

Sursă foto: dantomozei.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe