08 Decembrie 22

Alta teorie a conspirației devenită realitate. Un articol despre avantajele și dezavantajele „cărnii cultivate” în Adevărul.

Dacă până acum mai aveati dubii că trăiți intr-o adevărată lume distopică, puteți să va opriți, dar nu puteți coborî.
Să spicuim din articol:
"A fost nevoie de ani de experimente efectuate de o echipă de biologi, biochimiști și ingineri pentru a transforma acest concept într-un produs gata de consum. Acum, compania așteaptă undă verde de la Food and Drug Administration pentru a începe să vândă primele sale produse din carne cultivată, inclusiv un file de pui."
Deci e sigură si eficientă. Cum am mai auzit de curând.
" Pe parcurs, a ajuns să aibă mai mulți investitori, inclusiv Bill Gates și John Doerr, iar compania este evaluată acum la peste un miliard de dolari"
Deci, cine? Iar bilgheiț?
"Deși ideea de carne crescută în rezervoare stârnește scârba multor oameni, industria emergentă vede un potențial de piață. Potrivit unui studiu de consum, 88% dintre consumatorii din Generația Z din SUA spun că ar fi oarecum deschiși să încerce carnea cultivată, în comparație cu aproximativ 72% dintre cei din generația baby boomers."
Practic se pregătește propaganda clasică: vrei carne provenită de la animale? Ești crud, prost și medieval.
"Din punct de vedere al sănătății publice, un potențial avantaj al cărnii cultivate este faptul că, eliminând din ecuație animale vii care s-ar putea infecta și răspândi boli.
De exemplu, salmonela, o bacterie care trăiește în intestinele animalelor și este eliminată prin fecalele acestora, nu ar fi prezentă într-o unitate de producție a cărnii cultivate."
Deci e si mult mai sănătoasă, eliminam bacteriile create tot de noi în laborator. Aaah, pardon, stai că e doar o teorie și asta.
Mă rog, vă pun link, mai citiți si voi.
Întrebarea mea e urmatoarea, ce facem dacă ajungem ca la roșiile de afară fără gust? Cum o sa mai recunoaștem carnea veritabilă?
Iată de ce țăranilor li se tot pun bete în roate si tot mai multe piedici in creșterea animalelor in propriile gospodarii. Dar, hey, suntem noi paranoici.
Până se demonstrează că totul e adevarat.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe