27 Octombrie 20

Aloo, guvernarea, se deschid Bisericile sau nu? Declarațiile lui Nelu Tătaru și Orban.

   Bătaia de joc continuă! De pe 15 iunie se pregonizează să se deschidă până și mall-urile, dar Biserica NU. Slujba tot în ploaie, tot în vânt, tot în soare ... guvernanților nu le pasă că ne-am putea îmbolnăvi astfel, pentru ei probabil că este tare distractivă obligativitatea aceasta de a se săvârși slujbele în afara Bisericii.
   „​Evaluarea și evoluția zilnică din perioada imediat următoare ne va da și momentul când se va face acest lucru.
   De pe 15 (nr. iunie) încă nu. Încă avem rata de transmitere în comunitate. Ieri am avut 237 cazuri noi 150 cazuri în ATI, peste 4000 de cazuri active în societate. Adresabilitatea a crescut din ce în ce mai mult la UPU.
   Când vom vedea că avem o evoluție favorabilă, transmiterea în comunitate să scadă, atunci putem decide. Nu mai devreme de 1 iulie", a declarat Nelu Tătaru, citat de Digi24.
   Orban în schimb, încearcă să ne calmeze și să ne mai ducă IAR cu vorba, probabil... „Este prevazuta in planul nostru deschiderea bisericilor pentru oficierea de slujbe in interiorul bisericii. Eu sunt un om credincios, cred cu adevarat ca este importanta prezenta omului alaturi de Dumnezeu, in special in biserica si indiferent de religia pe care o are fiecare cetatean, pregatim redeschiderea bisericilor”, a explicat Ludovic Orban, conform ziare.com .

   Până la urmă cum e? Pai cum să fie, batjocura continuă, credința, Biserica este marginalizată, este ignorată cu desăvârșire ...
 
P.S. Cu petrecerile lui Orban cum rămâne? Acolo nu exista nici un risc? Doar în Biserică există riscuri?

Recomandare: Reacția Patriarhiei BOR: „Revenirea grabnică la oficierea slujbelor religioase și în interior este deplin justificată”
 
Foto credit: g4media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe