13 Mai 21

Alephnews: O asociație promovează renunțarea la cuvântul „femeie” și înlocuirea lui cu „persoană cu vulvă”

Militanții LGBTQ+ au mai scos o „perlă” comico-tragică. O asociație din Franța, cu destul de mult timp liber, militează ca femeilor să nu i se mai spună femei, ci „persoane cu vulvă”, care au avut sau au „vulvă”. Asociația se numește „SOS Homophobie”, înțelegeți? Adică ăștia care au o problemă cu denumirea de femeie ne numesc pe noi „homofobi”! Atragem atenția că problema maxima a acestor tipuri de asociații, inclusiv cele din România, este Biserica, sunt credincioșii...de aici și atacurile constante din partea presei, aceeași presă.

„Moderniști din Vestul bogat, cautând libertate de gen pentru fiecare, propun înlocuirea cuvântului „femeie” cu „persoană care are sau a avut vulvă”!

ONG-ul a postat un mesaj în care i-a îndemnat pe urmăritori să completeze un chestionar pe tema relațiilor între lesbiene. Doar că în loc de numele original al tezei, „Provocările monitorizării ginecologice a femeilor care au relații sexuale cu femei”, asociația a vorbit despre investigațiile ginecologice ale persoanelor cu vulvă care au relații sexuale cu persoane cu vulvă!

„SOS Homophobie se alătură Elodiei Bulgarini, studentă la Școala de Moașe, pentru a efectua un sondaj privind sănătatea ginecologică a persoanelor care au (sau au avut) o vulvă și au relații sexuale cu persoane cu vulvă.

Obiectivul este de a defini domeniile de îmbunătățire a sănătății și monitorizarea ginecologică la persoanele care au (sau au avut) o vulvă.

Chestionarul este complet anonim, iar timpul de completare este de 10 minute”, au scris reprezentanții organizației.” - a scris Otilia Serescu pentru alephnews.ro.

Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe