30 Noiembrie 21

Aici ati ajuns, mah? Maximul de jeg in legatura cu moartea lui Mihai Fagadaru este la Antena 3.

Maximul de jeg in legatura cu moartea lui Mihai Fagadaru este la Antena 3. Practic, l-au pus pe Mihai la stalpul infamiei muribund fiind! L-au scos pe Mihai in piata publica pe patul de moarte sa-l vada norodul cum moare! Asta este imaginea a ceea ce au facut acesti nemernici!
N-o sa postez articolul, nu ii fac trafic. Dealtfel, autorul articolului n-a avut curajul sa semneze mizeria asta.
In esenta, apare in articol inregistrarea ultimelor sale cuvinte! Omul isi dadea sufletul si cineva inregistra acest moment cumplit, in care Mihai spune ultimele sale dorinte, ca sa ajunga aceasta inregistrare in public! Cine, nominal, este atat de mizerabil sa se fi coborat la asa ceva?! Nu poate fi decat cineva din spital - sau cineva care s-a coborat la acest gest cu acordul cuiva din spital!
Cum ati putut, mah javrelor, sa spurcati un asemenea moment?! Cum ati avut inima sa tavaliti prin noroi un muribund, mizerabililor?!
............................
Judecand in liniste mai pe seara, am realizat ca dimineata am pus intrebarea gresita. Nu "cine a inregistrat" este intrebarea corecta, ci "cum se numeste persoana care a scurs in presa aceasta inregistrare". Asta primordial. Mai departe, toata furia si tot dispretul pentru mizerabilii din televiziunile care au dat pe post inregistrarea, incepand cu Antena 3.
Ramane ce spuneam intr-un comentariu mai devreme: insistenta mea in legatura cu numele scarnaviei umane care a facut publica înregistrarea are mai ales urmatoarea finalitate: COPIII lui Mihai pe care i-a iubit ca pe lumina ochilor si care l-au iubit si care tanjesc dupa el AU TOT DREPTUL sa stie cine s-a pretat la asa ceva. Cu nume si prenume.
In cele din urma, vom afla numele acestui șobolan balos care nu isi merita numele de om! - text: Irina Vergu
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe