28 Noiembrie 21

Afirmații șocante din partea lui Tudor Gheorghe despre nevaccinați: „puteți muri în liniște”

De multe ori pe acest site am lăudat aparițiile și discursurile artistului Tudor Gheorghe, de multe ori am apreciat omul Tudor Gheorghe ... declarația de mai sus (vei poza) a lui Tudor Gheorghe vine ca un torent al nebuniei, având în vedere tot ce se știe despre vaccinul anti-covid din surse oficiale, din declarațiile oamenilor de știință, din datele de infectare ale țărilor cele mai vaccinate anti-covid din lume, din declarațiile producătorilor de vaccinuri anti-covid. Probabil, sau nu, că domnul Tudor Gheorghe nu este informat despre vaccinul anti-covid, poate nu i-a citit prospectul ... poate este frustrat că va avea pentru prima data, după mulți ani, sala goală la concert?

„Mare ne-a fost surprinderea când, pe lângă faptul de a fi categoric atunci când venea vorba de participarea „nevaccinaților” la concertul domniei sale, a afirmat că nu dorește să își pună viața în pericol, implicit și pe a celor „imunizați”, sau sănătatea, astfel că respecta absolut reglementările autorităților sanitare care au impus prin lege aceste restricții, conform spuselor dânsului. I s-au explicat pe scurt restricțiile abuzive și încălcarea legilor și constituției țării prin impunerea hotărârilor de guvern care anulează unele drepturi și libertăți, cum ar fi dreptul la liberă circulație, dar și care discriminează, acte normative care nu au puterea de a trece peste lege, care nu există. În platou mai erau invitați și Mihai Cristian, economist și jurnalist la România Civică ROC TV, Angela Negrotă, activist civic etc.

Când a fost întrebat dacă ar ține un concert în care să vină și cei nevaccinați, Tudor Gheorghe a răspuns că nu, iar cei nevaccinați, deși e treaba lor – nu-l deranjează cu nimic – pot muri în liniște. Iată niște afirmații cinice, demne de o persoană arogantă, lipsită de conștiință civică, națională, în nici un caz demnă de un maestru al culturii române, cu valori și calități pe care să le putem lua ca exemple. Și noi am fost șocați să auzim aceste vorbe din partea lui Tudor Gheorghe, pe motiv că s-ar proteja pe sine, cât și pe cei care și-au inoculat serurile experimentale pe post de vaccinuri, față de cei care nu.

De asemenea, a fost întrebat dacă ar cânta la evenimente publice, în aer liber, unde ar fi invitați să cânte marii artiști ai țării, atât pentru cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați. Răspunsul său a fost nu, categoric, din două motive: 1. niciodată nu a cântat la evenimente; 2. niciodată în aer liber. A cântat doar în sălile de spectacol unde oamenii sunt îmbrăcați decent, dânsul este îmbrăcat decent, unde are de comunicat ceva, cu respect față de frumusețea poeziei și a cântecului românesc. Ceea ce nu e rău, am spune. Însă, domnia sa a continuat: „restul.. îmi pare rău copilași, asta e viața!” Pe un ton ușor arogant, dar și discriminator și fără modestia unui artist adevărat care ar știi că există un Creator deasupra sa, indiferent cum l-ar numi.

Au fost mai multe comentarii pe rețeaua de socializare a dânsului, unele dintre ele în care se spune că nu și-ar face aceste vaccinuri doar ca să participe la un concert de muzică. În altele se vorbea despre respect, despre discriminare, despre dezamăgirea unora, dar și a noastră, recunoaștem, față de declarațiile lui Gheorghe.

Mai mult, alege să își inoculeze aceste seruri și de douăzeci de ori dacă trebuie, ignorând avertizmentul celor din platou că îi va scadea imunitatea (implicit artificial, nu natural, datorită serurilor) și că va avea nevoie în repetate rânduri de acestea. Ignoră total cazurile celor din Israel cu una sau mai multe doze care se află în stare gravă la urgență și a celor care au decedat după urma lor. În fine, este alegerea dânsului, însă pe noi ne-a dezamăgit și nu mai putem considera, la fel ca și cei din platoul News România, că este un maestru al culturii române.” - au scris într-un articol cei de la culturaromana.ro .

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe