27 Mai 22

Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite admite, printre altele, ca efect advers și DECESUL după vaccinarea anti-covid

Este bine cunoscut că toate medicamentele au efecte adverse, de la algocalmin până la nurofen, etc. sau vaccinurile testate timp de zeci de ani cu o vechime de circa 100 de ani. Însă, comparativ, beneficiile medicamentelor de mai sus întrec în importanță efectele lor secundare ... din această cauză au și rezistat în timp.

În cadrul unei reuniuni a FDA, adică Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (U.S. Food & Drug Administration advisory committee) a publicat un document pdf în mediul online cu numele de „Vaccinuri și produse biologice conexe” (Vaccines and Related Biological Products) în data de 22 octombrie 2020. În cadrul reuniunii mai sus amintită a fost făcută publică o prezentare cu 27 de diapozitive alcătuită de către doctorul Steve Anderson director MPP, Office of Biostatistics & Epidemiology, Center for Biologics Evaluation and Research (CBER). Diapozitivul 16 al prezentării sale (foto) a inclus o „Listă de lucru” a „posibilelor efecte adverse” asociată cu lansarea vaccinurilor anti COVID-19 supuse supravegherii de siguranța a FDA. Lista include decesul, precum și alte 21 de afecțiuni (dintre care majoritatea sunt probabile a afecta pacientul pe viață), toate sunt asociate vaccinurilor anti COVID-19.

Vă amintim că documentul pe care îl puteți studia dând clic aici, „Vaccines and Related Biological Products Advisory - Committee October 22, 2020 Meeting Presentation”, a fost publicat în data de 22 Octombrie 2020.

Întrebare legitimă, de ce în România oamenii nu au fost informați de la bun început, pe surse oficiale, despre acest document?

 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe