25 Ianuarie 22

Adevărul INTERZIS - Pagina de Facebook „avocat Săcrieru Ana Corina” a fost restricționată „pe termen nedefinit”!

Avocata Săcrieru Ana Corina (foto) este o cunoscută militantă pro-familie, o creștină în adevăratul sens al cuvântului și o apărătoare a drepturilor și libertăților omului, mai ales în ultimii ani.
Există o vorbă veche, aceea că adevărul deranjează. Iată că adevărul și libertatea cetățenilor a ajuns să deranjeze foarte mult într-o pandemie a carantinei și a cifrelor, nu a unei lupte reale, corecte, firești pentru sănătatea tuturor.
Așa a ajuns avocata Săcrieru Ana Corina să-i fie restricționată pagina de socializare de pe Facebook „pe termen nedefinit”, pentru că da, adevărul mai nou deranjează „nedefinit”! Să ne amintim cum nu de mult statul român închidea, bloca destul de multe site-uri care nu jucau după cum le cânta guvernul ... sună a dictatură?

Avocata Săcrieru Ana Corina anunță pe un site social că va înainta cele mai serioase demersuri juridice împotriva Facebook pentru restrictionarea ,,pe termen nedefinit" a autorizării publicării pe pagina dânsei de avocat „Săcrieru Ana Corina”.

Iată postarea integrală a avocatei:

„Oricât de risipitor mi se pare, voi gasi timp la sfârșitul acestui an să formulez cele mai serioase demersuri juridice împotriva Facebook pentru restrictionarea ,,pe termen nedefinit" a autorizării publicării pe pagina mea de avocat Săcrieru Ana Corina.
Aceasta pentru că demersurile pe care le fac pentru apărarea drepturilor firești, constituționale, demersuri pe care cred cu tărie că absolut orice avocat ar trebui să le facă în aceste vremuri de abolire a ordinii de drept, demersuri făcute de mine foarte din greu printre picături, în noianul de muncă profesională pe care mi-l stiu toți cei care mă cunosc, apar ca fiind anonime, ca și cum m-aș ascunde... ” - a scris avocata pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe