21 Aprilie 21

Adevărul doare? Acesta este filmul pe care nicio televiziune nu are curaj să-l dea pe post "Passion of The Christ"

   Acum fix 17 ani, pe 25 februarie 2004, era lansat filmul pe care tot aștept să-l revăd însă nicio televiziune nu are curaj să-l dea pe post "Passion of The Christ" din cauza violenței de pe ecran. 
   Realizat de unul dintre regizorii mei preferati, Mel Gibson, filmul o are pe actrița noastră Maia Morgenstern în rolul Fecioarei Maria, iar dialogurile sunt purtate în aramaică, vechea limbă a evreilor. 
   Financiar este cel mai de succes film creștin din istorie, cu 612 milioane de dolari încasări. Totodată a primit 3 nominalizări la Oscar pentru Make-up, Cinematography și Best Original Score. 
   Mel Gibson a avut ideea încă din 2002, însă nu a găsit niciun studio interesat de producție "Acest film este despre ceva ce oamenii nu vor să vadă și e într-o limbă moartă". Mel a trebuit să suporte din propriul buzunar costurile de distribuție.
   În iunie 2003, după realizare, Mel Gibson a prezentat filmul în fața a 800 de pastori, care au declarat că producția nu aduce niciun deserviciu creștinității, din contră. Apoi aceștia au promovat pe întreg teritoriul Americii producția.
   Când l-am văzut la cinema în 2004 aveam 21 de ani și alți "ochi", mă uitam ca la Titanic 
   M-am gândit că poate vreți să mai aflați una alta
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe