23 Octombrie 20

Adevărul a fost aflat, Mihai Bendeac a mințit! Test pentru Covid-19, rezultatul este NEGATIV

   După ce mai multe site-uri și voci din media au preluat declarația falsă a lui Mihai Bendeac, că ar fi luat Covid-19 de la un preot în timpul unei îmormântări, Bendeac, după câteva zile, revine cu o poză pe un site social, fără nici o descriere, a unui raport de analize medicale pentru SARS-CoV-2-CORONAVIRUS ARN cu rezultat de NEGATIV.
   Acum poate vă întrebați de ce a declarat el, acum câteva zile, că ar fi luat virusul de la un preot, în timpul unei înmormântări...nu e clar? Omul este ateu, chiar ateu militant din ce declară într-un mod public la televizor. Toată minciuna a fost creată în contextul „scandalului” cu Împărtășirea creștinilor ortodocși de către ÎPS Teodosie, pentru a LOVI în Biserică, pentru a pune presiuni și mai multe pe Biserica lui Hristos. A reușit? Voi să-mi spuneți ...
   „18 mai. Fără alte comentarii, Bendeac postează o fotografie pe Instagram, fără nicio descriere. Din imagine reiese că este vorba despre un „Raport de analize Medicale”, din 18 mai. Pe respectivul raport sunt notate, printre altele, următoarele informații: Analize - Sars-CoV2; Rezultate - Negativ.
   Mihai Bendeac nu a putut fi contactat până la momentul publicării acestui material pentru mai multe informații. ” - informează paginademedia.ro (sursă foto).

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe