19 Octombrie 20

ACUM: Marșul pentru Viață ONLINE - LIVE

   Vă invităm să celebrăm împreună cel mai frumos dar din lume, darul vieții, fie că sunteți din București, fie că sunteți din țară, din Republica Moldova, din nordul Bucovinei sau din diaspora!Marșul pentru viață 2020 online București este organizat de Asociația Studenți pentru viață în parteneriat cu Asociația România pentru viață și începe duminică, 17 mai, la ora 18.00, LIVE pe pagina de Facebook Marșul pentru viață București.

Vrem să fii alături noi, așa că îți prezentăm mai jos programul Marșului pentru viață online.

Ne vom întâlni online cu cei care ar fi vorbit „pe scenă”:
Eliza-Maria Cloțea – Președintele Asociației Studenți pentru viață,
Alexandra Nadane – Președintele Asociației România pentru viață,
Raluca Blejușcă – cântăreață pro-viață și mamă a 5 copii,
Lavinia Stan – coach parental și mamă a șase copii,
Adelina Fronea – Președintele Asociației LifeCall,
Alex Ilie – Director Executiv la Alianța România fără Orfani și tatăl a patru copii adoptați.

Discursurile vor fi urmate de concertul Live for Life, susținut de Raluca Blejușcă, Ioana Picoș și Ana Teodora.

Dacă Marșul pentru viață se mută online, atunci și Gala susținătorilor vieții se mută online. Când? Joi, 21 mai, la ora 19.00. Unde? Live pe pagina Marșului pentru viață București. Pregătim o ediție specială. Vom aduce în fața dumneavoastră oameni care construiesc proiecte pro-viață cu entuziasm și dedicare. Vă invităm să fiți alături de noi!

Dar cum premiile nu vin fără muncă, fără implicare, înainte de Gală vă propunem să participați la cinci activități pro-viață online foarte importante:

1. Distribuiți articole, mărturii și bannere pro-viață pe rețelele de socializare;

2. Tipăriți una dintre pancartele pro-viață de aici sau desenați voi o pancartă pro-viață. Faceți o fotografie sau filmați un clip video oriunde vă aflați și postați folosind hashtag-ul #mpv2020online.

3. Realizați desene, pancarte, bannere online, clipuri, eseuri și poezii despre familie și înscrieți-vă la concursurile „Românii au talent pro-viață 2020”, organizat de România pentru viață.

4. Înscrieți-vă la proiecția filmului „Unplanned”, care va avea loc vineri, 15 mai, la ora 19.00. Proiecția filmului va fi urmată de o dezbatere pe Zoom moderată de Emanuel Buta. Pentru înscrieri trimiteți mail la comunicare@romaniapentruviata.ro.

5. Dacă aveți copii, înscrieți-i la atelierul „Spune-mi o poveste pentru suflet”, susținut de Ioana Revnic duminică, 17 mai, la ora 12.00. Pentru înscrieri, trimiteți mail la spuneopovestepentrusuflet@gmail.com.

Hai cu noi și cu ceilalți organizatori online la Marșul pentru viață 2020 online!

Mai multe detalii pe: Marșul pentru Viață București
 
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe