24 Noiembrie 20

Acum câteva ore un preot ortodox din Franța a fost împușcat în fața bisericii

   Acum câteva ore a fost împușcat  un preot ortodox din orașul francez Lyon. Agresorul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, este dat în urmărire generală. Autoritățile au declanșat alerta.
   „Potrivit anunțului, preotul ortodox de origine greacă a fost atacat în timp ce încerca să închidă o biserică din orașul Lyon. Atacatorul a tras două gloanțe și l-a rănit grav pe preot.
   Atacul vine la câteva zile după ce un bărbat a atacat cu un cuțit mai multe persoane aflate într-o biserică din Nisa. O femeie din Brazilia a fost decapitată de atacator.” - potrivit antena3.ro .

   Ultimele atacuri au o profundă legătură cu islamul, musulmanii executând adevărate atrocități în ultimele zile în Franța, o țară profund ideologizată și din ce în ce mai atee și ignorantă la nevoia omului de a se apropria de Dumnezeu cel adevărat, nu de „religii” care văd crima precum un gest de „demnitate”.

P.S. În atacul din Nisa, explicat în articolul recomandat mai jos, atacatorul, conform martorilor, ar fi strigat în mod repetat "Allahu Akbar" (strigăt devenit între timp lozinca teroriştilor islamişti). - se arată în aceeași sursă mai sus citată.

Citește și: Teroare la Nisa. O femeie a fost măcelărită în Catedrala Notre Dame. Alte două victime au murit. Atacatorul a fost prins (antena3.ro)

 
Foto: psnews.ro via TWITTER
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe