11 August 20

Acum 5 zile MAE dădea acest comunicat de presă eronat despre turista româncă găsită Covid pozitiv în Creta.

   Eiii, și de aici a intrat in vrie toată mizeria-media din România avidă de senzațional și unde nu au început titlurile alarmiste PRIMU TURIST ROMÂN AJUNS ÎN CRETA INFECTAT CU CORONAVIRUS.
   S-a ajuns până la deliruri de "public shameing" făcute de cine altcineva decât de DIGI24 unde poți citi titluri ca acesta: "Românca depistată cu COVID-19 în Creta s-a plimbat 3 zile înainte de a fi pusă în carantină. Spune că nu a vrut să-și strice vacanța"
   Când atât MAE cât și mizeria-media dacă voiau sa afle adevărul și să fie profesioniști în comunicare și să nu își bazeze informațiile pe zvonistică de chivuțe de piață mergeau simplu către tour operatorii români să verifice informația. Dar ce mai contează când ordinul de mai sus este activați modul PANICĂ.

   Și ce aflau de la tour operatorii din turism? Cine e românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta. Și cine este???

- Conform directorului Christian Tour, Cristian Pandel, deşi nu este confrmat pe căi oficiale, turista ar avea cetăţenie română însă trăieşte în Germania. Acesta a ajuns în Creta joi cu o cursă Der Touristic.
Primele avione charter care au zburat din România în Grecia după redeschiderea aeroporturilor au fost organizate, miercuri, 1 iulie, de Christian Tour. O cursă a fost în Creta (Heraklion), iar cealaltă în Rhodos. În ambele cazuri, autorităţile elene au efectuat testarea în cazul tuturor pasagerilor, nu aleatoriu, aşa cum este procedura la ora actuală. Toţi cei aproximativ 400 de pasageri au primit rezultatul negativ. (...)
Niciun alt charter din România nu a efectuat curse în Creta. Toţi ceilalţi turoperatori vor începe cursele de săptămâna viitoare.

- Consultantul în turism Răzvan Pascu spune că informaţia celor de la MAE nu este tocmai corectă. (...) "În comunicatul MAE este fie o eroare, fie ceva care nu are legătură cu România. Scrie că turista a fost într-un charter care a zburat în Creta via Atena. Din România, însă, nu există aşa ceva"
 
Sursă pagina Cultura Vieții citând adevarul.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe