17 Octombrie 21

Actrița Carmen Tănase: „Nu mă interesează să fac parte din această societate anormală”

„Eu am dreptul să intru unde vreau eu, să fie foarte clar! Nu poate nimeni să-mi ia acest drept, atât timp cât sunt cetățean al acestui stat, plătitor de taxe și impozite”, a declarat actrița Carmen Tănase.

Ea a punctat că se va duce acasă și nu va mai fi interesată să facă parte dintr-o „societate distopică și anormală”. „Nu mă izolez eu, mă izolează societatea. Eu nu mă autoizolez, eu vreau să merg mai departe unde mergeam și până acum.

Dacă societatea din care eu fac parte și pe care o plătesc de-o viață mă izolează, stau la mine acasă. Prin lege, evident. Până nu este lege, mă lupt cu ei până-n pânzele albe”, a spus artista la Antena 3 (sursă foto).


„Ar fi bine să ne vedem de viața noastră, așa cum am făcut până acum doi ani, iar în clipa în care ai simptome de ceva, de o boală, mergi la medic și ți se dă un tratament în funcție de istoricul tău medical.

Adică toată vara, toată lumea a fost perfect fericită și, brusc, terapiile intensive sunt pline. Eu am fost de multe ori în spitale și n-am văzut terapii intensive goale niciodată, tot timpul erau pline. Ne mirăm de niște lucruri care până acum au fost normale.  Ce se întâmplă? Am înnebunit cu toții?”, mai spus actrița.

La un moment dat, Carmen Tănase a comentat și imaginile cu Florin Cîțu într-o curte a unei școli în care a dansat alături de elevi: „N-am o problemă, este om și e normal să danseze. Problema e că știe mult mai multe lucruri decât știm noi, dinainte, ce măsuri trebuie luate, ce măsuri vor fi luate și face parte dintr-un scenariu pe care nu-l înghit absolut deloc.

Ce frumos ar fi fost să danseze în curtea școlii cu niște copii nesufocați de mască și care nu sunt amenințați că vor intra din nou în online și o să se aleagă praful și de școala asta amărâtă.” - conform evz.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe