28 Octombrie 20

DISTRIBUITI PE BLOGURI SI FACEBOOK!!! Dezvaluiri socante despre cardul de sanatate!!!!

Acestea sunt informatiile din microcipul cardului de sanatate

DISTRIBUITI PE BLOGURI SI FACEBOOK!!! Dezvaluiri socante despre cardul de sanatate!!!!

– numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;

- codul unic de identificare în sistemul de asigurări;

- numărul cardului naţional de sănătate;

- diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;

- grupa sanguină şi RH-ul;

- acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;

- numele medicului de familie şi datele lui de contact.

* Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.

Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:

- Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!

- Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.

- Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.

- La Consiliul Europei există o presiune imensă din parteafirmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.

- Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .

– Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
– Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!

- Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
– Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.

- In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.

- Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc ???

- Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?

- Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.

- Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!

- Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.

- Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!

- Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile .

- Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .

- Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!

- Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă:CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE !!!

- Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plătide 2 ori asistenţa medicală.

- Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .

- Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!
– Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!
– Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!

- Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:

- În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.

Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
- De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?

Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe ?

Sursa articol: Camelicious

Dr. Florin J. RussuBIODERM
Laser Clinic

Vasile Lascar 42-44

   
 
 
 

 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Un articol total deosebit,asa cum este scris si in titlu intr-adevar dezvaluirile despre cardul de sanatate sunt socante.Multumim si cele mai sincere felicitari pentru ideea de a scrie despre acest subiect si pentru intreg acest articol in sine ce este Extraordinar,are informatii de mare actualitate,de mare interes si la care sa luam aminte noi toti romanii!
avatar
0
2
Acesta este inceputul sfarsitului ...
avatar
0 Spam
3
jegurile din varf, nu le este de ajuns cat fura, cat ne conduce, vor sa ne si vanda bucata cu bucata
avatar
0 Spam
4
ati fost toata viata o bataioasa ,,,multumim de bunavointa ,,,noi poporul stam ca mielul la taiere findca nu avem incotro ,,nivelul nostru de trai e tinut sub control nu cumva sa avem mai mult ,,,adica nu cumva sa avem bani sa calatorim sa vedem si prin alte parti si state cum e ,,,la noi abia daca avem de taxe ,,utilitati,,si mancare ,,nu mai zic ca din cauza lipsei de bani nici la medic nu mai mergem findca daca merg imi da reteta si nu am bani sa cumpar medicamentele sau imi da analize care trebuie sa le platesc la cabinete private cu milioane de lei ca la stat nu avem cum findca ori ne programeaza peste juma de an ori nu au aparate competente,,,,,,,,,in privinta donarii de organe poate aveti dreptate dar sunteti doar,,,,o voce ,,,de ce nu ne vorbesc mai multi medici despre asemenea grozavii???tineretul mai ales e vanat ptr asa ceva ,,,cum adica la noi in tara sunt pacienti care asteapta cu anii si organele pleaca afara,,pe bani grei,,care se duc in buzunare fara fund ale unora care stiu ca se face comert cu asa ceva????doamne fereste,,,cum putem rabda asa ceva???totusi ar trebuii sa se uneasca mai multi medici sa ne vorbeascasi despre riscul de a plati asigurari de sanatate la preturi exorbitante si controlate ,,,si de cipuri dar si de donarea de organe ,,,poporul nu iese in strada daca aude doar o singura voce,,,,,,va multumim....
avatar
0 Spam
5
de ce ar trebui sa va credem? daca tocmai cel ce a scris articolul e hotul care striga hotii? oare unde dracu e adevarul?
avatar
-1 Spam
6
BA OAMENI BUNI NU FITI USORI LA MINTE DAR CE DOAMNE TREBUIA SA SCRIE PE CARD SAU IN MICROCIP CAT MANANCA UN OM?
CAT CITESTE CAT DE PROST ESTE ..... ETC
POI S-AU SCRIS CE ESTE IMPORTANT PT VIATA TA POI IA SA VEDEM AI UN ACCIDENT PIERZI SANGE A DA POI PANA SA ITI GASEASCA GRUPA SI RH-UL DAI ORTU POPII
BOLI CRONICE DE EXEMPLU O ALERGIE LA ANTIBIOTICE AI VREO MASEA UMFLATA AI NEVOIE DE ANTIBIOTICE DAR DACA NU STIE NIMENI CA ESTI ALERGIC LE CONSUMI SI DAI ORTU POPII
CITITOR DE CIPURI SI COMPATIBIL AHA.. POI POATE SE GASESC LA CHIOSCURILE DE ZIARE SI ORISICINE POATE SA ISI CUMPERE SA FURE VREUN CARD DE SANATATE SI SA-L CITEASCA SI CE SA FACA CU INFORMATIILE O DA POATE ITI FURA BOALA AHA BAI DE CACAT ARTICOL MAI AI SCRIS ORISICINE AI FI
tongue tongue tongue
avatar
-1 Spam
7
Salut..este doar vorba de prostie in masa si de dragul de a se da mai departe.organele nu se preleveaza de la pacienti decedati.de iau doar de
la cei care sunt tinuti in viata doar de aparate.casa intelegeti.daca a cazut curentul a murit.iar daca de la 60 de ani in sus si suferi de boli precum cardio,diabet,hepatita,.....si restu bolilor...organele nu sunt considerate infectate si nu se ridica.plus ca sun si imbatranite.dar de dragul de a creea panica vorbim si noi...iar daca rudele de gradul 1 nu sunt de acord cu ridicarea unui organ atunci cand pacientul este in moarte clinica sau cerebrala,acest lucru nu se poate intampla.sunt cateva lucruri logice
avatar
0 Spam
8
dar nu va este clar ca vor sa controleze totul?problema lor nu este decat banii si cum sa se imbogateasca mai mult.normal ca nu le pasa de sanatatea omului.iar oamenii dea ar vedea adevarata fata a sistemului farmaceutic si medical nu le-ar mai trebui carduri de sanatate daca ar sti cum sa se trateze cu ce ar trebui .normal ca ei nu spun adevarul ,ptr ca nu ar mai avea nici un beneficiu.si asta le este interesul.daca omul ar sti ca Creatorul care l-a creat i-a dat o gramada de medicamente naturale benefice pentru a trai si a fi sanatos nu ar mai apela la medicamentele care nu fac decat sa amelioreze boala .dar nu o vindeca .Culmea ironiei este ca tratamentul nostru este chiar sub picioarele noastre de multe ori si noi nu-l vedem.Ptr ca ne este mai usor sa luam medicamente,si medicamentele nu sunt decat otravuri ,care lent dar sigur otravesc corpul uman.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe