30 Noiembrie 21

„Acest medic nu e deloc un exemplu de dat, acest medic este o rușine pentru sistemul medical.”

"Un medic (foto) din Timişoara reclamă tupeul pacienţilor cu coronavirus, nevaccinaţi şi care nu cred în boală, care ajung la spital cu afectare pulmonară de 80-90%, după ce s-au tratat acasă săptămâni în şir.
Ajung în UPU bolnavi, aduşi de aparţinători sau de ambulanţă, după 2-3 săptămâni de stat acasă cu o saturaţie de 40%, pentru că s-au tratat cu tot ce au găsit pe Facebook, că doar e plin de experţi pe acolo… Nevaccinaţi, că nici în aşa ceva nu cred."

Mie mi se pare că acest doctor ar trebui sancționat dur, serios, tupeul nu e al oamenilor care nu vor să pună presiune pe sistemul medical si încearcă să evite spitalele pline de bacterii, din contră.
Si știți de ce oamenii preferă tratamentele după ureche? Pentru că nu vor să ajungă pe mâna unui medic care incheie postarea sa cu "De ce îl aduci la spital, când nu ai încredere în medici şi în personalul medical?”
Acest medic nu e deloc un exemplu de dat, acest medic este o rușine pentru sistemul medical. Și face doar un deserviciu cauzei, invers a ceea ce susține. Păi nimeni nu va dori să intre pe mâna lui. Nu mai zic de juramantul făcut sau de faptul că isi încasează salariul si din taxele platite de acei "tupeiști".
Așa văd eu lucrurile. / text: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei. - sursă foto: g4media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe