28 Noiembrie 21

A trecut la cele veșnice cu TREI VACCINURI ANTI-COVID ... episcopul Gurie, episcop al Devei. Presa sistemului l-a prezentat ca NEVACCINAT.

Episcopul Gurie, episcop al Devei, a trecut la cele veșnice după ce, conform unor surse, i-au fost făcute 3 doze de vaccinuri anti-covid, Johnson&Johnson și conform unor surse medicale apropiate Preasfințitului (sursă: activenews.ro), acesta ar fi făcut și două doze de PFIZER. Organizația Mondială a Sănătății a avertizat pe 12 iulie, printr-unul din cercetătorii săi de top, că amestecarea vaccinurilor anti-COVID este ca o loterie și nu o recomandă.

Activenews a prezentat o adevărată investigație cu privire la tristul caz al episcopului, prezentând încă de ieri seară următoarele:

„ACTUALIZARE 22.30 (21.10.2021): Întorsătură de situație în cazul morții Preasfințitului Gurie al Devei și Hunedoarei. Conform unei înregistrări audio, maicile care aveau grijă de Episcop reclamă că a intrat în colaps la scurt timp după injectarea cu o a treia doză de vaccin și a murit de accident vascular nu de Covid. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a dezmințit știrea falsă dată de HotNews, Adevărul și alte oficine ale sistemului că ar fi fost nevaccinat dar a susținut că moartea i s-a datorat îmbolnăvirii cu Covid.
 
ActiveNews a primit la redacție Certificatul de Vaccinare al Preasfințitului, pe numele de botez Georgiu Grigore, care arată că s-a injectat cu Johnson&Johnson pe 3 iunie 2021 la un Centru din Hunedoara (foto mai sus).
 
Dar pentru Johnson&Johnson nu s-a introdus încă nici un rapel pe piața din România. Chiar OMS susține că amestecarea vaccinurilor Covid este ca o loterie pe care nu o recomandă. Cu toate acestea, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a susținut că după AstraZeneca se poate lua la rapel Pfizer sau Moderna, fără a menționa însă nimic despre Johnson.
 
Alte surse apropiate Preasfințitului au confirmat pentru ActiveNews că acesta s-a vaccinat cu trei doze de vaccin dar fără a cunoaște marca serului experimental.
 
ÎNTREBARE: Cu ce a fost injectat PS Gurie la rapelul dublu și fatal?
 
ACTUALIZARE 23.30 (21.10.2021): Surse medicale apropiate Preasfințitului ne-au comunicat că după Johnson a făcut și două doze de PFIZER. După noi, cineva ar trebui să răspundă.” - a încheiat redacția mai sus menționată într-un amplu articol despre trecerea la cele veșnice ale episcopului dar și despre știrile FALSE postate de presa sistemului despre episcopul Gurie că ar fi fost nevaccinat ... Adevărul. HotNews, Observator News și alții, l-ar fi prezentat, conform activenews.ro, pe episcopul BOR drept o victimă a... nevaccinării. Evident, articolele acestea au fost șterse sau re-editate pentru a se acoperi falsul împrăștiat pe toate rețelele...
 
 
Jurnalistul Paul Gabriel Andrei prezintă într-o postare pe un site social ura pornită contra Bisericii și a episcopului trecut la cele veșnice ... probabil din partea iubitorilor de dictatură, de vaccinare obligatorie:

„„Dacă vreți să vedeți partea urâtă și mizerabilă a României intrați la secțiunea de comentarii a oricărui articol legat de moartea Episcopului Devei, Gurie, decedat astăzi din cauza Covid-19.
După o zi întreagă în care "deștepții" exultau că un om al bisericii a murit de covid, a venit acum pe seară declarația purtătorului de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu: "Preasfinţitul era vaccinat. Din nefericire, s-a infectat şi a ajuns la spital într-o stare mai avansată a acestei perfide boli."
Lăsând la o parte faptul că vaccinul nu l-a ajutat, din păcate, deloc să facă o formă mai ușoară a bolii, moartea sa trebuie privită și dintr-un alt unghi.
Un înalt prelat al BOR era vaccinat. Și nu e singurul. Este la mintea oricărui om cu minim doi neuroni că acesta nu putea în niciun fel să țină predici împotriva vaccinului. Trecut la cele veșnice, el rămâne paradoxal dovada vie că Biserica nu e împotriva vaccinului, așa cum încearcă unii să o prezinte.
Preoții, înfierați de nemernicii, rătăciții sau ignoranții societății, sunt oameni cu convingeri proprii. Cei mai mulți le-au transmis oamenilor exact ceea ce trebuie să facă un om responsabil în aceste vremuri, să te informezi și să iei decizia cea mai potrivită pentru tine. Exact ceea ce a transmis Biserica încă de la începutul pandemiei.
Deși unii ar dori ca Biserica să devină instrumentul de propagandă al unora, ea nu poate îndemna oamenii să facă un anumit lucru. Sau să nu-l facă. Nu a procedat astfel la Referendumul pentru Familie când era direct interesată de rezultat, dar acum când orice greșeală ar putea fi sancționată grav și cu urmări.
Deci mai ușor cu cererile către BOR, știe ea ce are de făcut, nu trebuie să primească lecții de la unii care cred că dacă sunt trei turle într-o curte înseamnă că s-au construit trei biserici acolo. Din banii lui.
Dumnezeu să-l odihnească pe Episcopul Devei!” - a încheiat jurnalistul într-o postare ieri seară.

Mă repet, un vaccin NU se face într-un maraton al vaccinării, ci trebuie făcut cu un dosar medical, cu o consultație prealabilă ... nu e ca și cum te-ai duce la magazin să cumperi un suc, vaccinarea e cu totul altceva ... iar în cazul vaccinurilor anti-covid, foarte noi ca producție și încă în faza de testare, poate avea efecte adverse nebănuite, necunoscute chiar și de către producător. Vaccinul anti-covid este o urgență care TREBUIE să rămână voluntară, așa cum îi stă bine unei societăți democratice, și cu un consult prealabil amănunțit, pentru a nu mai fii astfel de cazuri ca cel prezentat mai sus ... Acum întreb, oare câte cazuri asemănătoare ca cel de mai sus au fost până acum și cei trecuți la cele veșnice au avut pusă eticheta „mort de covid”?

Vă recomand articolul „Un popor care ascultă orbește de „noua poartă”, devine un popor fără identitate, nul, un popor ușor de manipulat.

Sursă foto: ActiveNews / Basilica
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe