01 Octombrie 20

A pierdut autobuzul dar a câștigat o viață!

   Betty (nu am dat numele real din motive de privacy) se referă la momentul când a aflat că este însărcinată ca fiind "cel mai greu". S-a simțit "fără speranță și fără ajutor" și complet singură. Fără o casă a ei și fără serviciu stabil, a simțit că singura ei opțiune era avortul prin urmare a făcut o programare la sediul din Marea Britanie a clinicii Marie Stopes.

   Neputând să lucreze din cauza grețurilor matinale provocate de sarcină, trăia într-o cameră dintr-un apartament din Anglia. Prietenul ei nu avea nici el un serviciu stabil. Betty a decis că cel mai bun lucru pe care îl putea face era să apeleze la avort astfel încât "lucrurile să revină la normal" și pentru a se și putea întoarce la muncă. Nu își dorea să facă avort dar simțea că în situația dată era ceea ce trebuia să facă.

   “Am fost la doctorul de familie și i-am zis că sunt însărcinată și vreau să fac avort” a spus Betty într-o întâlnire pentru grupul Be Here for Me. “Acesta mi-a menționat o clinică care se numește Marie Stopes, în Ealing. Eram însărcinată în 11 săptămâni.”

   Când a ajuns la clinică, era acolo o femeie pro-viață pe care o chema Lorraine care stătea afară, lângă clinică. Din momentul în care Betty s-a întâlnit cu Lorraine, totul s-a schimbat.

   “Pentru mine a fost cu siguranță un semn de la Dumnezeu faptul că am pierdut autobuzul și am întârziat la clinică pentru că altfel probabil nu aș fi întâlnit-o pe Lorraine. Aveam o față buimăcită la ora aceea din cauză că vomitam foarte mult. Lorraine mi-a zâmbit și m-a îmbrățișat când m-a văzut și m-am gândit 'Ah, femeia asta înțelege prin ce trec.'“

   Betty i-a povestit lui Lorraine despre îngrijorările sale - faptul că nu avea o casă fiind principala ei problemă. Lorraine a sunat imediat la The Good Counsel Network pentru a-i face rost lui Betty de un loc sigur în care să trăiască. Această organizație pro-viață sprijină femeile cu teste de sarcină, suport emoțional, informații medicale, sfaturi despre legislație și asistență practică astfel încât ele să poată să aleagă viața pentru copiii lor. Tot acest sprijin a făcut-o pe Betty să se gândească de două ori la ideea de a face avort dar cu toate acestea, a intrat totuși în clinica de avorturi despre care povestește că era "plină de femei."
   Când i-a fost strigat numele pentru a se duce să facă avort, Betty nu a putut să facă avortul. Deși angajata clinicii de avorturi era furioasă pe Betty pentru că acesta s-a răzgândit, Betty nu s-a lăsat intimidată și a refuzat să mai facă avort.

   “Așa că am ieșit afară de acolo și am vorbit din nou cu Lorraine. M-a îmbrățișat din nou și mi-a zis 'felicitări!'. Lorraine l-a sunat pe prietenul meu și i-a spus vestea și faptul că începând de luni voi avea o locuință a mea! Nu mi-a venit să cred!"

   Betty și prietenul ei l-au adus pe lume pe fiul lor Isaiah, care are un loc sigur în care să crească mulțumită lui Lorraine și asociației The Good Counsel Network care au ajutat-o pe Betty să aplice pentru viză astfel încât să poată să stea definitiv în Marea Britanie.

   “Dacă nu ar fi fost cineva acolo să mă vadă, foarte probabil aș fi mers până la capăt cu avortul. Pentru aș fi intrat în clinică și acolo nu ar fi fost nimeni care să-mi ofere alternativă. Uitați-vă la copil. Uneori nu vreau să vorbesc despre asta de față cu el dacă stau să mă gândesc mai bine. Dacă nu aș fi găsit pe cineva atunci, probabil o făceam."

   Consilierea pro-viață este o necesitate separat de afacerea avorturilor fiindcă angajații din clinicile de avort nu sunt pregătiți pentru a oferi femeilor opțiuni pro-viață. Ei sunt antrenați să vândă avorturi.
   Cu un procent de peste 70% dintre femeile care au făcut avort care spun că au fost constrânse să facă avortul, a ne asigura că femeile au informații despre toate consecințele înainte de a decide să facă avort, este vital pentru a le salva viețile copiilor și de asemenea și propria lor sănătate.
 
Sursa: lifesitenews.com / traducerea și adaptarea, actrița Ioana Picoș, Facebook
Foto credit: pixabay.com
Alte articole:
Nu există intrări pentru azi.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe