02 Octombrie 22

A mai fost întreruptă slujba religioasă de ziua Marinei. De către comuniști...

„A mai fost întreruptă slujba religioasă de ziua Marinei. De către comuniști. Și pe ei i-a ars Crucea, timp de 40 și ceva de ani. Astăzi ne-am întors în timp și nu avem garanția că anul viitor sau în anii care vin nu se va interzice din nou slujba religioasă de Ziua Marinei în Portul Constanța.
Citesc  într-un ziar on-line, că a fost un "moment stânjenitor" pentru arhiepiscopul Tomisului, atunci când au tăiat microfonul. Dar e greșit. Nu pentru ierarh a fost moment stânjenitor. Ci pentru cei care l-au provocat. Mai ales că protocolul prevede slujbă de Te-deum, care se face ca acum 120 de ani, când s-a celebrat pentru prima dată Ziua marinarilor.  
Înaltpreasfințitul a făcut slujba oricum până la sfârșit.
Până la urmă, mai înainte vreme, slujbele nu se făceau cu amplificare. Dar se făceau. Asa și acum, important e că s-a făcut slujba. Restul sunt detalii.” - a scris Cristina Leordeanu pe un site social.

Doar oamenii care și-au pierdut rațiunea nu pot înțelege cine de conduce, trădători care se cred mai mari decât Dumnezeu, decât adorarea adusă Domnului, precum Lucifer așa și Iohannis!

O remarcă interesantă despre ceea ce s-a întâmplat astăzi, de ziua adormirii Maicii Domnului: „Vă zguduie Michiduță, când slujește IPS Teodosie.” - a scris Iulian Bracau pe un site social. Așa și este!

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului reacționează și el, părintele Eugen Tănăsescu atrage atenția că „n-ar fi prima dată când niște autorități aplică principiul "ciocul mic, acum noi suntem la putere". Statul paralel e chiar statul...paralel cu cetățenii săi.” Acesta a mai scris că „nimeni n-are un răspuns, o scuză politicoasă, ceva...” despre incidentul cel puțin nepoliticos, normal, așa este în neo-comunismul ateu!

Captură foto: hotnews.ro

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe