18 Octombrie 21

A căzut dictatura guvernului CÎȚU, progresiștii neomarxiști sunt în declin ... PROTESTUL LIBERTĂȚII din 2 octombrie a fost un succes!

Guvernul CĂȚU a fost dat jos cu 281 de voturi. Iohannis se pare că nu a suportat umilința și a plecat din țară în ziua moțiunii. 
Toate voturile parlamentarilor formațiunilor AUR, PSD și USR-PLUS însumează 234, guvernul dictatorial al lui Cîțu a fost înlăturat cu 281 de voturi.

„Avem niște partide iresponsabile care aruncă România în haos. Eu vă spun că PNL va fi întotdeauna responsabil, toate scenariile sunt pe masă, mai puțin o colaborare a PNL cu USR. Nominalizarea e decizia domnului președinte Klaus Iohannis”, a transmis Cîțu luni, la finalul ședinței PNL, conform activenews.ro

R3media titrează „A căzut Cîțu. Ce urmează? AUR propune un guvern de specialiști sau alegeri anticipate. USR PLUS îl propune pe Dacian Cioloș ca premier. Joi, consultări la Cotroceni”, e clar că vor urma lupte grele politice, și tare îmi este teamă că și de această dată vor ieși învingători (într-un mod sau altul) tot cei mai versați, tot aceia care știu să mintă și să manipuleze mai mult. Personal, prima propunere a AUR mi se pare cea mai decentă! 

„Noi avem o propunere de guvern de specialiști. Sperăm să nu se mai cramponeze Klaus Iohannis de Florin Cîțu. Nu avem încredere nici în dl. Orban, nici în dl. Rafila. Suntem de acord cu alegerile anticipate. Mergem până la capăt. Dacă ne va ignora, ne vom gândi și la suspendarea lui Klaus Iohannis. Florin Cîțu este demis și trebuie să părăsească Palatul Victoria”, a spus George Simion, copreședinte AUR.

„Votăm o moțiune care nu era necesară, care se întâmplă pentru că pălăria de premier e mult prea mare pentru Cîțu. Această coaliție poate să scoată România din criză fără Florin Cîțu. Nu, nu a existat o discuție cu Ludovic Orban din câte știu. E o moțiune de care România are nevoie. Ne așezăm la masă să discutăm cu PNL și UDMR, pentru a găsi o soluție”, a declarat Dan Barna.

„Propunerea de premier este Dacian Cioloș, dar o să fie discutată. Pe structura coaliției așa cum a fost ea prima propunere aparține de la PNL, însă dacă se propune varianta noastră Cioloș este pregătit”, a mai spus Dan Barna, conform R3media .


Sursă foto: Știripesurse.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe