27 Noiembrie 22

Acasă » Arhivă ştiri
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 935 936 »

Azi e ziua îngerilor.

 • 08 Noiembrie 22
 • 802
Azi e ziua îngerilor. A ființelor preacurate ca lacrima care slujesc în jurul Tronului Preasfintei Treimi. A pruncilor cu aripi care împlinesc cu râvnă Cuvântul lui Dumnezeu. A duhurilor cu minte plină de Duhul Sfânt care suflă lumină peste suflete și peste univers.
Azi e ziua îngerului meu păzitor. El mă știe cum plângeam în pântecele mamei. El m-a îmbrățișat la Sfântul Botez. El m-a văzut și m-a privegheat în fiecare zi a vieții mele.
... Detalii... »


O Frăție în Hristos...

 • 07 Noiembrie 22
 • 470
Îi urmăresc de vreo câțiva ani. Eram la Londra, mi-era ciudă că neamul ăsta românesc e luptat din toate părțile, dar dădeam peste activitățile lor și speranța îmi renăștea. Tineri si tinere, oameni mai în vârstă, toți făceau ceea ce odinioară făceau tinerii cu adevărat frumoși și liberi întru Hristos: AJUTAU cum putea fiecare mici comunități, construiau, reparau, erau acolo pentru oameni, când le era greu...
Iată de ce, pot sa spun acum și ... Detalii... »


Sfântul Siluan Athonitul, servit cu o țigară ...

 • 07 Noiembrie 22
 • 275
În anul 1905 părintele Siluan (sfântul Siluan, n.n.) a petrecut câteva luni în Rusia, vizitând mai multe mănăstiri. În una din călătoriile sale cu trenul, a stat în fața unui negustor care, la un moment dat, cu un gest foarte prietenesc, și-a deschis tabachera de argint oferindu-i părintelui Siluan o țigară. Părintele Siluan a mulțumit dar a refuzat să ia.
Negustorul îl întrebă atunci:
„Părinte, refuzi să iei fiindcă crezi că fu ... Detalii... »


FAKE NEWS: Parintele Iulian de la Prodromu a „trecut la cele veșnice”

 • 07 Noiembrie 22
 • 1011
Parintele Iulian de la Prodromu este bine și se roagă pentru noi!
A tot fost distribuită o informație eronată în ultimele 12 ore pe internet, aceea că Gheronda Iulian a trecut la cele veșnice ... noi ne bucurăm pentru că este bine părintele și se roagă pentru noi !
Și noi îl rugăm pe Dumnezeu să-l țină sănătos pe Gheronda Iulian Lazăr Prodromitul!


Pandemonie în formă continuată, se cere o așa-numită amnistie pandemică prin care să se elimine orice fel de răspundere ...

 • 04 Noiembrie 22
 • 679
Pandemonie în formă continuată, se cere o așa-numită amnistie pandemică prin care să se elimine orice fel de răspundere în ceea ce privește numeroasele abuzuri din perioada restricțiilor

Iubiți prieteni, știm foarte bine că timp de doi ani de zile embargoul pe strănutat, sancționarea tușitului și supervizarea strictă a curgerii nasului au reprezentat priorități fundamentale pentru autoritățile lumii în care trăim. Ab ... Detalii... »


Jurnalistul Cornelius Florin: „Paranoia sau un real pericol?”

 • 02 Noiembrie 22
 • 176
Lăsând la o parte acele texte "666", "card citit de la final este drac" , "apocalipsa" , etc etc,. haideți să vorbim serios, cu argumente lumești și reale despre eliminarea banilor fizici (cash). Ieri am făcut o postare în care am scris despre obsesia guvernului de a scoate banii fizici. Această obsesie nu este de ieri sau de azi. Pe perioada planminciunii au încercat să aducă argumente pro din cauza "virusului& ... Detalii... »


„Suntem dependenți de atenție.”

 • 02 Noiembrie 22
 • 625
Suntem dependenți de atenție. Este o ispită cu care ne confruntăm cu toții, de pe orice poziție socială ne-am afla. Ieri am participat la o conferință preoțească desfășurată în arhiepiscopia noastră. A fost o întâlnire a tuturor preoților din protopopiatul Fălticeni. Ne-am împărtășit aproximativ 130 de preoți și diaconi. Din aceeași pâine și din același Potir. Fiind dintre sarcedoții cei mai tineri ca număr de ani în preoție,  m-am numărat p ... Detalii... »


Pe diavol nu-l sperie nimic mai mult decât dragostea dintre voi...

 • 02 Noiembrie 22
 • 262
"Românul, din firea lui, este slab în inițiativă. Ne descompunem așa! Nu avem simțul ordinii, al disciplinei, al ascultării, al respectului! Ne osândim unii pe alții și ne blestemăm singuri prin ura și ranchiuna dintre noi. Nici măcar în încercări grele nu suntem uniți! Acest vrăjmaș al dezbinării are putere asupra noastră deoarece petrecem în mândria aceasta „elevată”.
Să fim uniți, să ne înțelegem cu iubire, să ne ținem c ... Detalii... »


Tributul de Halloween: Peste 150 de persoane au murit în timpul serbării Halloween în capitala Coreei de Sud

 • 31 Octombrie 22
 • 163
Seul, Coreea de Sud, 29.10.2022
Peste 150 de persoane au murit în timpul serbării halloween în capitala Coreei de Sud după ce au intrat în stop cardiac din cauza aglomerației. Încă aproximativ 30 de persoane au cerut ajutor pentru probleme de respirație.