22 Septembrie 21

90% din cei infectați cu Covid din Israel sunt VACCINAȚI, cum este posibil?

„Un medic israelian susţine că majoritatea pacienţilor cu COVID-19 internaţi la spitalul său sunt complet vaccinaţi, iar cei cu simptome severe sunt, de asemenea, vaccinaţi.

Într-o declaraţie pentru postul Channel 13 News TV pe 5 august, medicul Kobi Haviv, director al spitalului Herzog din Ierusalim, a afirmat că „85 până la 90 la sută din spitalizări sunt persoanele complet vaccinate” şi „95 la sută dintre pacienţii cu simptome severe sunt vaccinaţi”.

Spitalul Herzog este specializat în îngrijirea medicală pentru vârstnici.

Haviv a spus că această creştere a numărului de persoane vaccinate care au făcut totuşi COVID-19, o boală cauzată de virusul Wuhan, ar fi din cauza faptului că „eficacitatea vaccinului scade”.

Datele Ministerului israelian al Sănătăţii din iulie au sugerat că eficacitatea vaccinului Pfizer în prevenirea infecţiilor şi a bolilor simptomatice a scăzut de la 90% la doar 39% şi respectiv 41%. Cu toate acestea, nivelurile de protecţie împotriva simptomelor severe (88%) şi spitalizării (91,4%) au rămas ridicate.

Vaccinul Pfizer a fost singurul vaccin COVID-19 disponibil pentru israelieni, când a fost autorizat pentru utilizare, în decembrie 2020. Cu toate acestea, guvernul a anunţat, luna trecută, că vaccinul Moderna va fi oferit în august anumitor persoane, în timp ce vaccinul Pfizer va fi rezervat pentru cei sub 18 ani.” - a scris epochtimes-romania.com. Aceeași sursă susține că Pfizer nu a răspuns la o solicitare de comentariu până în momentul publicării acestui articol.

Paradoxal, Valeriu Gheorghiță, reprezentantul Centrului Național de Coordonare a Activităților referitoare la Vaccin împotriva COVID-19 (CNCAV), a declarat conform unui articol din 24 IULIE 2021 că ”avem o tendință de creștere a cazurilor de COVID-19, sperăm să fie o creștere lentă. Aproape 90% din noile cazuri sunt înregistrate în rândurile persoanelor nevaccinate și 91% din decese apar la persoanele care nu au fost vaccinate cu nicio doză. Ne putem proteja bine prin vaccinare, putem controla situația epidemiologică”

Amintim faptul că Israel este lider mondial în vaccinarea împotriva virusului Wuhan.

Foto Captură: Antena3.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe