30 Noiembrie 20

8200 de metri de „AUR” la 70 de lei

   Există o „pătură” de oameni destul de departe de rațiunea care te face să te informezi despre un subiect anume înainte de ați da cu părerea. Această rațiune, în zilele noastre, este din ce în ce mai rară. 

   În poza de mai sus, o captură de pe site-ul craftup.ro, vă este prezentată firul metalic AURIU din care se croiește manual veșmintele preoțești. Bine de menționat este faptul că acest fir metalic AURIU, NU este din aur cum spun toți ignoranții, doar culoarea este aurie. 
   O astfel de ață de brodat metalizată Rotweiss – auriu închis este la vânzare pe site-ul mai sus menționat la un preț de 70 de lei, da, ați citit bine... un preț de 70 de lei pentru 8200 de metri
   Informez faptul că site-ul nostru (deinteres.ro) nu a fost sponsorizat în nici un fel pentru a face reclamă la ața mai sus menționată, aceste informații fiind prezentate pentru a se lămuri și „pătura ignorantă” din ce se brodesc veșmintele preoților sau ale ierarhilor. 

   Bine de adăugat este și faptul că veșmintele clerului au prețuri generale între 1000 și 2-3000 de lei pentru că acestea se fac din materiale foarte durabile în timp, de ordinul zecilor de ani, și se fac manual. Foarte mulți preoți încă îmbracă veșminte de acum 30-40 de ani.

Vă rog să distribuiți acest articol. / Slăvit să fie Domnul!
Taguri: Lei, metri, De, aur, 8200, 70, la
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe