30 Noiembrie 20

782 de copii îmbrăcați.

Părintele Dan Damaschin, din dorința de a ajuta câți mai mulți copii a publicat următorul mesaj pe Facebook:

„782 de copii îmbrăcați.
,,Să îmbrăcăm un copilaș în prag de iarnă Borås, Suedia"
De unde ideea?
Normal, că ideea vine de la frații noștri din Suedia păstoriți de părintele Silviu Alin Iosif, care, bănuiesc, nu se vor obișnui niciodată cu clima aspră din nordul îndepărtat și, de acum cred că nici nu le mai pasă, atât timp cât inima lor arde de iubire pentru copiii noștri sărmani.
Știți cum cred că se simt acești oameni din mijlocul ghețurilor, atunci când un copil de-al nostru explodează de bucurie, primind pachetul cu de toate de Crăciun? 
Ca un vulcan ce erupe atât de multă iubire, încât nu există obstacol ce nu-l poate topi.
Mulțumim Părintelui Silviu Alin Iosif care împreună cu credincioșii din parohia sa, au îmbrăcat astăzi 50 de copii.
Așadar, mai dăruim iubire?!
Domnul Iisus Hristos să vă încălzească Inimile cu Dragostea Sa!
1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că așa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea "PENTRU GRĂUNTELE DE IUBIRE".
3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (ghete, ciorăpei, pantaloni, pulover, geacă, lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm trăistuță cu merinde.
4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?
AICI AVEȚI LISTA!!!!!
docs.google.com

Cum puteți dona?
1.Asociația ,,Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
2. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
3. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
4. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
5. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
6. Din păcate la acest moment, nu putem primi donații prin Revolut.”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe