26 Mai 22

3 lucruri interesante din universul Covid ...

„1. Guvernul austriac dă înapoi - renunță la amendarea copiilor și adolescenților care nu se vaccinează.
"Austria a crescut duminică pragul de la care vaccinarea devine obligatorie, de la 14 la 18 ani și a prezentat calendarul de implementare a măsurii. După 1 februarie, toți adulții din Austria riscă amenzi dacă refuză să vaccineze împotriva Covid-19"
2. Guvernul din Marea Britanie va desființa, cel mai probabil. certificatul de vaccinare anti-COVID în ziua de 26 ianuarie.
3. În februarie anul trecut, actorul și prezentatorul tv Dragoș Bucur era criticat dur după ce a anunțat public că nu va purta mască si nu se va vaccina. O individă chiar dăduse ea mailuri și solicita companiilor care îl au ca angajat și care au contracte cu el să le întrerupte. Iată că la un an distanță, Dragoș își primește pedeapsa, e promovat ca jurat la una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, Românii au Talent. Multă bafta, Dragoș!
Ce părere aveți? Încep unii să se trezească sau...? ” - a scris pe un site social jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Se pare că încet, încet lumea își revine, asta cu toată îndârjenia iubitorilor de dictatură sanitară. Turcia anunță că persoanele nevaccinate nu mai sunt obligate să facă test PCR pentru călătoriile cu avionul și alte mijloace de transport ...

Pregătiți-vă pentru următoarea nebunie, „încălzirea globală”!

Foto credit: g4media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe