05 Martie 21

23 de bătrâni au murit după ce au primit vaccinul Pfizer, vaccin anti-Covid

   Reacțiile adverse la vaccinul Pfizer / BioNTech ar fi putut contribui la moartea unor pacienți vârstnici din Norvegia, a declarat agenția de medicamente din țară, relatează The Guardian, citat de alephnews.ro .
   Într-o declarație publicată vineri, Agenția Norvegiană de Medicamente a declarat că a înregistrat 23 de decese „asociate cu vaccinarea Covid-19”, adăugând că „reacțiile adverse frecvente ar fi putut contribui la o evoluție severă la persoanele în vârstă care sunt fragile”.

   Observăm că se face de o perioadă bună o campanie deosebit de agresivă pe canalele media, 90% din „știrile” de la TV sunt despre CoronaVirus, de parcă acum nu se mai întâmplă nimic, nu se mai descoperă nimic, nu se mai inventează nimic, nu ne mai interesează nimic, nu se mai mișcă nimic în afară de Covid ... 
   Vaccinul folosit și în România pentru stoparea virusului GRIPAL Covid-19 este Pfizer, vaccin care are ca și date informativ OFICIALE, pe înțelesul oricărui om care vrea să se informeze mai mult decât se transmite la TV, informația că timp de 2 ani acest vaccin se află într-o fază 3 a dezvoltării și autorizării vaccinului conform datelor oficiale ale producătorului. Asta ce înseamnă, suntem cobai? Nu neg că acest vaccin poate să fie benefic pentru o minoritate sau majoritate a oamenilor în luptă cu acest virus, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea la așa ceva, dar de ce această disperare a campaniei pro-vaccinare dacă știm atât de puține lucruri despre acest vaccin apărut peste noapte? Ce se dorește de fapt?

   Sunt vehiculate din ce în ce mai multe îngrădiri ale libertăților, se întoarce comunismul, asistăm deja la un nou regim „nou comunist”?

Citește și:

POSIBILE RESTRICȚII PENTRU ROMÂNII NEVACCINAȚI.
Conform informațiilor despre vaccinul anti-Covid19, cunoaștem următoarele
Eparhiile Bisericii Ortodoxe Române au primit „informațiile oficiale” trimise de către STAT cu privire la SARS-Cov-2

 
Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe