21 Aprilie 21

2021: În noaptea ÎNVIERII voi fi la Biserică

În noaptea Învierii voi fi la Biserică”, așa începe un mesaj clar (dintr-o ramă pentru fotografia/avatar de pe Facebook) din partea credincioșilor care s-au săturat să fie batjocoriți, puși mereu la colț, acuzați pe nedrept, s-au săturat să vadă cum ei sunt tratați mai prejos față de multe instituții din țară ... s-au săturat să fie acei creștini „căldicei”, în noaptea de Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos vor fi la Biserică, acolo unde mă voi afla și eu, indiferent de planurile politice ale celor care țin „cifrele testării” pentru Covid-19 în România. Biserica nu îmbolnăvește, Biserica nu este factor de răspândire a vre-unui virus. Credincioșii sunt probabil cam singurii care în incinta lăcașului de cult au respectat întocmai regulile impuse politic pentru combaterea Covid-19.
Nu de mult, se vorbea de faptul că ar trebui să „învățăm” să trăim cu acest virus, normal, poate mai igienizați și mai educați cu privire la igienă ... declarații de genul acesta le citeam la începutul anului 2020, acum suntem în anul 2021 și cred mult mai mult în aceste cuvinte decât credeam la începutul anului menționat. 
Se știe că înainte de „Era Covid” foarte puțini spre deloc dintre cei gripați ajungeau la medicul de familie sau spital, cu toate că din pricina complicațiilor se murea și de gripă, ghici ce, în anul 1996, pe 16 ianuarie se raportau 3809 cazuri de gripă în țară, chiar în situația mai înainte menționată, cum că aproape nimeni nu mergea pentru gripă la medicul de familie sau spital, se tratau acasă....astăzi nu recomand nimănui să stea acasă bolnavi Covid sau să meargă la spital, este alegerea fiecăruia, altceva vroiam să spun ...cum de astăzi se exagerează (mai ales de către presa serviabilă politicii, Digi, citești?) atât de mult pentru cifre zilnice de infectări cu Covid-19 de 4-5 sau 6 000 de persoane? Pe cine încercați să terorizați psihic? Ce avantaje doriți să câștigați din aceasta spaimă indusă? Spaima morții subite ajută imunitatea? Dacă înșelegi moartea creștinește, adică normal, ca o naștere în cer, în veșnicie, e una, dar dacă o iei lumesc....e jale!
Revenind la subiectul principal al articolului, cei care doresc să își pună la avatar, pe lângă propria fotografie, și rama cu mesajul creștin „În noaptea Învierii voi fi la Biserică”, dați CLIC AICI.
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe