21 Aprilie 21

16 ianuarie 1996: 3809 cazuri de GRIPĂ într-o singură zi în România, astăzi avem la modă Covidul!

   Astăzi, gripa a suferit o transformare, astăzi avem la modă Covidul, acest virus devenit hit în gura politicienilor de pretutindeni, se luptă majoritatea profitorilor politici să devină câte un „mesia” local, câte un „guru” al medicinei, îngropând mediatic orice încercare a oricărui doctor (indiferent de specialitate) care îndrăznește să aibă o altă opinie (democrată) cu privire la trendul mondial „pro-Covid”.
   Da, nu mă aflu printre cei care spun că virusul acesta GRIPAL, ieșit de „nu știu unde” nu ar exista, există așa cum exist și eu, problema nu este existența acestui virus, ci manipularea, folosirea acestui virus nenorocit într-un mod politic, într-un mod conspiraționist. Ne țin în case, ne obligă să facem lucruri pe care în trecut, cu virusul gripal pe care îl cunoaște toată lumea, nu le făceam, ne prigonesc Biserica, ne acuză Biserica de tot felul de minciuni, ne pândesc prin Biserici pentru a ne da amenzi, ne amenință, ne prigonește pentru ce gândim și pentru ce credem ... ne-a indus frica morții, dar cifrele „pandemice” seamănă izbitor cu cifrele gripei, de murit ...mureau oameni și de gripă, știți că gripa NU are leac, doar vaccin, acum Covidul are și el un vaccin, încă în teste pe toți voluntarii care se vaccinează acum cu el ... 
   Încă ceva vizavi de cifra de 3809 cazuri de GRIPĂ într-o singură zi în România, 16 ianuarie 1996, consider că sunteți conștienți de faptul că aceste cazuri sunt unele speciale, grave, că doar nu se duceau atunci, ca acum de Covid, lumea să se testeze, să se verifice, să se raporteze ca fiind răciți, gripați ... multe persoane nu s-au prezentat niciodată pentru gripă la medic. Întreb și eu, astăzi, unde sunt statisticile pentru gripa din România, din lume? A dispărut gripa, nu mai există gripă? Reamintesc celor care uită repede și des, că gripa UCIDE, așa cum și virusul Covid-19 o face, să înțeleg că am scăpat de „crimele” gripei? „Autoritățile” de ce nu răspund DELOC la aceste întrebări?
 
Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe