27 Mai 22

132 mii de euro e mentenanța sistemului audio din parlament . Ăla care trebuia să se audă când cu discursul lui Zelenski.

Așa zisa presă din România TACE. Tot ce nu a primit „dezlegare” de la „izvorul intereselor” nu trebuie să ajungă la publicul larg. Întreg sistemul audio din Parlamentul României a dat dovadă de o fidelitate izbitoare cu incompetența politicienilor prezenți la „vorbitor”.

Sistemul audio a fost praf, traducătorul la fel, discursurile politicienilor români au fost un fiasco! Prin tot acest peisaj dezolant se puteau zări politruci purtând mândri drapelul Ucrainei, probabil confundat cu cel al României...alții au crezut de cuviință că e bine să arboreze drapelul României, mda, corect! Diana Șoșoacă a ieșit din Parlament ca semn de protest contra servilismului și servitorului de serviciu, Cîțu! Știți, Cîțu practic s-a „rugat” de Zelenski să ne propovăduiască și nouă ceva în parlament ... apropo de acest personaj care a primit eject de la „eroul” lui mioritic, Iohannis ... Cîțu și-a găsit un nou președinte pe care să-l slujească, Zelenski. Se oferă cineva să îi cumpere bilet de avion, bicicletă, ceva pentru a pleca în războiul din Ucraina? Că tot mârâie la dictatorul Putin, mă gândesc că în loc să moară români pentru visele calde ale domnului Cîțu, mai bine merge dumnealui singurel acolo!

Apropo de sistemul audio din Parlament, Dan Negru (sursă foto) a furnizat o informație vitală pentru o presă adevărată din România, dacă mai există: „Am primit mesajul ăsta ieri. O fi, n-o fi?
132 mii de euro e mentenanța sistemului audio din parlament . Ăla care trebuia să se audă când cu discursul lui Zelenski.
E un pont bun pentru colegii mei din presă.
Factura la curent pentru anul ăsta la Casa Poporului era estimată la 2 milioane de euro! Doar curentul !!!
In 1990, Rupert Murdoch a oferit 1 miliard ca să cumpere Casa Poporului.  
Azi e estimată la 3 miliarde.
Fără ăia dinăuntru...” - a scris Dan Negru pe un site social.

Bâlbe, defecțiuni tehnice, incapacitate de a traduce un text dintr-un discurs live la timp pentru a fi înțeles ... într-un cuvânt, dezastru! Așa cum politicul din România a fost, și este de zeci de ani, așa cum românul încă votează, dezastruos!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe